schermafbeelding 2022 07 10 om 091116

Zo ziet het Amsterdamse optrekje van influencer Mascha Feoktistova eruit

Fun & Living13 jul 2022, 12:00 doorRomy Nouwen
Influencer Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, is wat ons betreft de queen als het gaat om YouTube-video's maken. Als één van de eerste besloot ze video's te maken en deze op YouTube te plaatsen. Met haar lifehacks, sugarwax en prachtige make-uplooks hielp ze ons allemaal door onze tienerjaren heen. Inmiddels, ruim tien jaar later, is ze niet meer weg te denken van YouTube. Ze is naast Beautygloss gestart met Vloggloss en deelt haar leven in dagelijkse vlogs. Het afgelopen jaar stond er eigenlijk één onderwerp centraal: het nieuwe Amsterdamse optrekje van influencer Mascha Feoktistova.
schermafbeelding 2022 07 10 om 091116
Bron: Instagram @beautygloss

Goodbye Den Haag, hello Amsterdam!

Influencer Mascha Feoktistova, ook wel bekend als Beautygloss, bleef voor lange tijd vasthouden aan haar stad Den Haag. Toch bleek Amsterdam ook een deel van haar hart te hebben en maakte ze uiteindelijk de keuze om te verhuizen naar de hoofdstad. Ze kocht samen met haar man Gregor een huis, lieten het compleet verbouwen en maakten het in samenwerking met specialisten af tot een droomhuis – en stiekem ook die van ons.

Het optrekje van influencer Mascha Feoktistova

Het geweldige optrekje van Mascha bevindt zich dus in Amsterdam, maar voor Amsterdamse begrippen heeft ze een groot huis aan de haak geslagen. Het is een compleet nieuwbouwhuis, waardoor Mascha en Gregor de mogelijkheid hadden om het compleet naar eigen wens in te richten. Dat betekent dat ze lekker uitgepakt hebben. In samenwerking met verschillende partijen hebben ze verschillende kamers compleet ingericht. In housetour deel 1 deelt ze vast de eerste drie kamers.
Natuurlijk is er voor zowel het stel als kindje Mila een eigen slaapkamer. In de master bedroomis er gekozen voor een prachtig kleurenpalet met rode en donkere kleuren. Na de styling lijkt het net of je een hotelkamer inloopt en wij begrijpen dan ook meteen waarom ze voor deze vibe zijn gegaan. Het zelfontworpen hoofdbord met fluwelen rode achterkant én zwarte glanzende tegeltjes maakt het geheel helemaal af.
schermafbeelding 2022 07 10 om 093806 300x161
Bron: YouTube Beautygloss
Mascha en Gregor allebei nog hun eigen kamer. Wie de vlogs dagelijks volgt, weet dat Mascha en Gregor veel waarde hechten aan hun eigen kamer. Zo heeft Gregor daar alle ruimte om zijn grote verzameling schoenen te stallen en vindt Mascha het fijn om ook genoeg ruimte te hebben voor haar kleding. Daarnaast is er uiteraard plek gemaakt voor een grote make-uptafel die ze ook gebruikt als werkplek. Overigens hoeven ze niet zelf in de weer met een Ikea-bouwpakket. Alle kasten zijn namelijk op maat gemaakt en in het huis geplaatst. Goals!
schermafbeelding 2022 07 10 om 093856
Bron: YouTube Beautygloss
schermafbeelding 2022 07 10 om 093910
Bron: YouTube Beautygloss
Natuurlijk is er ook gedacht aan hun lieve kindje Mila. Ook zij krijgt haar eigen kamertje. Er is werkelijk aan alles gedacht en er niks wat niet matcht. Daarnaast heeft Mila ook nog eens een gepersonaliseerd behangetje op de muur. Er zijn namelijk verschillende tatoeages van Gregor en Mascha verwerkt in het behang, zodat het helemaal eigen is geworden. Zo cute!
schermafbeelding 2022 07 10 om 093831
Bron: YouTube Beautygloss
We hopen natuurlijk snel op een volledige housetour. We kunnen niet wachten om de rest van het huis ook helemaal af te zien!
Bekijk hier de hele video om alle beelden te zien en de uitleg van de stylist én Mascha te horen: