tiktok trucje camera

TikTokker ontdekt geniaal cameratrucje voor iPhone-gebruikers

Fun & Living14 jan , 10:45 doorRomy Nouwen
In een eigen huis wonen, betekent ook dat je zelf de was moet doen. Voor veel mensen beginnen hier de echte problemen, want hoe werkt een wasmachine en hoe kun je je kleding het beste wassen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit? Dit iPhone trucje gaat je helpen om het waslabeltje in je kleding voortaan te begrijpen, zodat je geen foutjes meer kunt maken.
tiktok trucje camera

Kleding wassen

Het wassen van je kleding is noodzaak. Na een tijdje gaat het een beetje minder fris ruiken en kun je niet anders dan je kleding een wasbeurt geven in de wasmachine. Maarre, voor veel mensen begint hier het probleem al. Wat is nu goed voor welk kledingstuk en hoe pak je dit allemaal het beste aan. Als je het niet zo goed weet, kun je in ieder geval altijd in het waslabeltje kijken. Ieder kledingstuk heeft namelijk een label aan de binnenkant met een aantal tips hoe je de kledingstukken het beste kunt behandelen.
Toch is voor veel mensen dat labeltje een groot vraagteken. Er staan namelijk allerlei icoontjes op, waarvan niet iedereen begrijpt wat ermee bedoeld wordt. Grote kans dat je dus waarschijnlijk wel eens een foutje hebt gemaakt met wassen, ondanks dat je van tevoren nog in dat labeltje hebt gekeken. Enne, dan trek je je mooie dure trui ineens als een kinderformaatje uit de wasmachine óf ben je de kleur van een blouse compleet kwijt. Zonde!

iPhone trucje

Dit soort problemen zijn vanaf nu helemaal verleden tijd! We hebben namelijk weer een TikTok-hack gevonden waarmee we ons leven een stukje makkelijker gaan maken. Waar zouden we zijn zonder TikTok, hè? TikTokker @wtfaleisa vertelt in een nieuwe video dat je iPhone vanaf nu een must gaat zijn tijdens het wassen van je kleding. Enne, dan hebben we het eigenlijk voornamelijk over de camera die op je iPhone zit.
Via de camera maak je namelijk een foto van het waslabel. Vervolgens ga je naar de foto in kwestie en klik je onderaan op het kleine oogje. Deze moet er staan, want anders is je foto niet goed. Vervolgens komt er een pop-up waarop je kunt klikken op de optie 'lookup laundry care'. Wanneer je daar op klikt, opent er vanzelf een klein menu dat je per icoon zal uitleggen wat het inhoudt en hoe je dit kunt toepassen tijdens het wassen. Ideaal!
Bekijk hieronder de TikTok, waarin je stap voor stap kunt zien wat je moet doen.