fem fem 4

Storytime: Iris van Temptation Island vertelt bizar verhaal over buurman

Fun & Living10 mei 2023, 10:17 doorAngela Badstuber
Iris van Temptation Island heeft onlangs iets héél geks meegemaakt. Het gaat over een vreemde buurman. In een storytime op TikTok vertelde ze haar creepy verhaal.
fem fem 4
Bron: @iris_de_waard

Creepy man

"Ik ben zelf ook nog erg geshockeerd en ik besef me nog niet echt dat ik dit daadwerkelijk heb gezien", begint Iris haar verhaal. Momenteel is ze bezig met het huis opnieuw inrichten. Ze heeft nog geen gordijnen in de keuken en in de woonkamer, maar daar is ze mee bezig. Natuurlijk als je dat niet hebt, is de kans groot dat mensen sneller naar binnen kunnen kijken. En helaas is dat bij Iris het geval.
"Er is zeg maar een huis, die is net niet dichtbij genoeg is dat je iemand zijn gezicht kan zien om te weten of diegene naar je kijkt. Als je hier aan de eettafel zit, dan zou je in principe naar dat huis kunnen kijken." Toen ze samen met haar vriendin in de keuken was, merkte ze dat er een man naar hun keek. "We gingen het even uittesten om te kijken of het dus daadwerkelijk zo was. We hebben met de camera ingezoomd en je zag dat hij inderdaad naar ons keek."

'Wtf moment'

Als Iris even in de woonkamer of keuken zit, merkt ze dat haar creepy buurman weer aan het staren is. En of het niet erger kan... Iris kon haar ogen niet geloven. "Ik pak iets uit de koelkast en in mijn ooghoek zie ik de man weer opspringen en voor het raam gaan staan. Ik moet even opletten dat ik dit netjes ga verwoorden, anders wordt dit verwijderd van TikTok." Misschien dat je al kan raden wat ze heeft gezien...
"Ik zie hem staan voor het raam, in zijn nakkenikkie. Hij schijnt een lamp op zichzelf, zodat hij weet dat zij hem ziet. Hij zwaait met zijn winterpeen en vervolgens gaat hij het schillen", we weten denk ik allemaal wel wat Iris bedoelt met deze uitleg. Door de situatie durft ze niet meer in de keuken te zijn. En dat begrijpen we heel goed, want dit is een hele nare situatie. We hopen dat ze snel van deze man af is en dat ze het niet nog een keer hoeft mee te maken.