fem fem 10

Temptation Islands Iris in tranen door verrassing Mitch: 'Wat lief zeg'

Fun & Living01 jun 2023, 11:09 doorAngela Badstuber
We zijn al bijna bij het eind van Temptation Island: Love or Leave. In de nieuwste aflevering hebben we gezien welke singles er op dreamdate gaan. Voor Mitch was het helaas een erg lastige keuze, want het liefst gaat hij op date met Iris.
fem fem 10
Bronn: Temptation Island: Love or Leave | Videoland

Videoboodschap

De kandidaten moesten ieder een single uitkiezen voor de dreamdate. Helaas ging dat erg moeilijk bij Mitch, omdat hij het liefst met Iris op date gaat. Natuurlijk is dat niet de bedoeling, maar gelukkig werd er een uitzondering voor hem gemaakt. Kaj Gorgels, de presentator van het programma, gaf Mitch de optie om een videoboodschap achter te laten. "Je mag een videoboodschap inspreken voor Iris. Dan mag je dit bij hoge uitzondering voorstellen."
Er zat toch wel een risico aan. Iris had namelijk de keuze om de date met Mitch af te wijzen, aangezien ze al op date was met Chevalier. Hij nam toch het risico en maakte de videoboodschap voor Iris. Maar natuurlijk heeft Iris ja gezegd!

'Dit zijn happy tears '

Onverwachts ging Iris haar fotolijstje af tijdens de date met Chevalier. Ze wist niet wat haar te wachten stond. "Toen het fotolijstje afging, had ik wel zoiets van: what the..." Ze speelde de video af en Mitch vroeg haar mee op date en vertelde hoe erg hij haar mist. "Ik zit hier zoals je ziet zonder single dame, want ik wil met niemand anders de dreamdate beleven dan met jou. Kom je hierheen? Ik hou van je, vogel."
Iris huilt meteen van geluk, want ze had dit niet zien aankomen. "Ik moest huilen. Nog steeds. Wat stom, maar dat zijn happy tears." Helaas geen dreamdate voor Chevalier, maar hij is erg blij voor de twee. "Ik ben echt alleen maar blij voor d’r. Natuurlijk was het leuk om ook hier te overnachten, want het is echt prachtig, maar ik gun het hen echt meer." Mitch en Iris waren eindelijk met elkaar herenigd. De twee hebben elkaar weer kunnen knuffelen en zo te zien heeft Mitch zijn lesje geleerd. Hij geeft al meer complimenten en knuffelde zelfs met haar tijdens het slapen. How cute! We zijn erg blij voor de twee.