Iris uit Temptation Island: "Ik geniet eigenlijk enorm van mijn single leven"

Fun & Living18 jun , 20:30 doorPleuntje Janssen
Iris de Waard (28) deed mee aan het meest recente seizoen van 'Temptation Island', samen met haar toenmalige vriend Mitch. Hoewel ze het programma als koppel overleefden, bleek de realiteit na thuiskomst toch een stuk minder rooskleurig. Mitch ging vreemd en vond al snel een nieuwe vriendin, wat voor Iris een pittige tijd betekende. Maar gelukkig deelt ze dat het nu weer helemaal goed gaat met haar.

"Ik geniet eigenlijk enorm van mijn single leven"

In een openhartig interview met 'Cosmopolitan' vertelt Iris dat ze helemaal in haar element is als influencer en dat ze hard werkt aan haar zangcarrière. Het single leven bevalt haar prima, "Ik geniet eigenlijk enorm van mijn single leven. Ik besteed veel tijd met mijn vriendinnen en doe gewoon mijn eigen ding", deelt ze vrolijk.

Deelname 'Temptation Island'

Iris kijkt positief terug op haar deelname aan 'Temptation Island'. Het was niet alleen een bijzondere ervaring, maar het heeft haar ook geholpen om sneller achter de ontrouw van Mitch te komen. "Ik denk dat hij erg goed ging op alle aandacht na het programma", zegt ze. Inmiddels is er geen contact meer tussen Iris en Mitch, behalve via hun advocaten. Een tijdje geleden ontving Iris een brief van Mitch, zijn advocaat met een verzoek om geld van haar ex-schoonvader. Omdat ze al last had van stalkingspraktijken door Mitch en zijn vader, stapte ze hiermee naar de politie. De politie twijfelde echter aan de echtheid van de brief en dacht dat deze misschien niet van een echte advocaat afkomstig was.

De draad weer opgepakt 

Ondanks deze tegenslagen heeft Iris de draad weer opgepakt en is ze bezig met allerlei mooie projecten. Zo deed ze recent mee aan 'Miss Nederland 2024' en haalde ze zelfs de finale. Ze won ook nog eens de titel 'Miss Sociale Media'. Daarnaast timmert ze hard aan de weg als zangeres. Begin juni bracht ze haar eerste single 'Lekker single' uit en haar tweede single staat gepland voor eind deze zomer.
En dat is nog niet alles, Iris heeft ook grote ambities op televisiegebied. Ze heeft al voor een aantal tv-programma's volmondig 'ja' gezegd, maar het blijft nog even geheim welke programma's dit precies zijn. Eén ding is zeker, het zijn geen realityshows. "Dit zijn bestaande programma's, maar géén reality. Meer kan ik er nog niet over zeggen", aldus Iris.