schermafbeelding 2022 10 18 om 095946

Zien: Jaimie Vaes deelt kiekje van zichzelf in latex op Instagram

Fun & Living18 okt 2022, 10:31 doorShudrien Leona
De ex van Lil-kleine Jaimie Vaes deelt op Instagram een foto met een latex outfit aan. "Het latex seizoen is begonnen, kinders", schrijft Jaimie als caption . Fans vinden het een prachtige foto.
schermafbeelding 2022 10 18 om 095946 e1666079843663
Bron: @jaimievaes

Jaimie en Lil Kleine

Heel Nederland heeft meegemaakt hoe heftig de ruzies en relatieproblemen van Jaimie en Lil Kleine waren. Nadat de beelden waarin de rapper zijn vriendin mishandelde viral gingen, kwam er een einde aan de ongezonde relatie tussen de twee. De rechtszaak tussen de twee loopt nog, maar gelukkig lijkt Jaimie zich steeds beter te voelen.

Kinky foto

Na alle ophef rondom haar relatie met de rapper, focust Jaimie zich op zichzelf en haar zoontje Lío. Gister postte Jaimie een foto in een behoorlijk spicy outfit, namelijk een latex-pak. Het is een simpele foto met een sexy touch . Fans lijken het ook een prachtige foto te vinden, dat is te zien aan de reacties. ''Mooie foto. Goooo Jaimie! Je straalt echt'', klinkt het in de comments. En natuurlijk zijn er ook een paar haatreacties maar de meerderheid is positief. Aan de foto te zien, lijkt Jaimie zich weer goed in haar vel te voelen na alle drama die ze meemaakt met haar ex. You go girl.