ontwerp zonder titel 93

Volgens gossips zijn Jaimie Vaes en Estelle Cruijf om déze reden geen bff meer

Fun & Living25 nov 2022, 15:53 doorShudrien Leona
Jaimie Vaes en Estelle Cruijf zijn altijd al bff's geweest. Ze brachten veel tijd met elkaar door en genoten samen van het goede leven. Helaas is daar nu een eind aangekomen, want Estelle en Jaimie lijken geen bestfriends meer.
ontwerp zonder titel 93
Bron: @jaimievaes

Jaimie Vaes

De afgelopen tijd is Jaimie vaak te zien op juicekanalen en in het nieuws. Dit vanwege de rechtszaak met haar ex Lil-kleine. Deze zaak draait om het verdelen van hun spullen, zo zou Jaimie drie horloges van Jorik hebben gestolen. Iets wat volgens Jaimie niet klopt, aangezien zij de horloges van Jorik zou hebben gekregen.

Best friends forever?

Jaimie, Koen Kardashian en Estelle Cruijf waren een lange tijd drie handen op één buik. Toch zijn de tijden veranderd, aangezien Koen een tijdje in rehab heeft gezeten en ook Estelle haar leven wil verbeteren. Volgens JuiceChannel is dit dan ook de reden waarom het drietal niet vaak meer samen is. Het roddelaccount schrijft dat Jaimie nog van haar party life geniet.
Volgens gossips zou Jaimie haar zoontje regelmatig naar de oppas brengen om vervolgens zelf naar een feestje te gaan. Estelle zou het hier niet mee eens zijn en heeft dit aangegeven bij Jaimie. Helaas kregen de vriendinnen hierom ruzie. Estelle heeft daarom (volgens JuiceChannel) bewust afstand genomen van Jaimie, omdat ze het niet eens is met hoe Jaimie alles aanpakt. De twee volgen elkaar nog wel Instagram, maar liken elkaars post niet meer. Misschien kan de vriendschap ooit nog weer hersteld worden?