janice blok michella kox

Omg: Janice Blok en Michella Kox zijn het een keer met elkaar eens

Fun & Living28 feb 2023, 14:50 doorAnne Dijkstra
Janice Blok en Michella Kox zijn alles behalve vriendinnen van elkaar. We hebben in de jungle en online veel kunnen zien van de ruzie tussen de twee Echte Meisjes. Maar de twee zijn het nu toch eindelijk een keer met elkaar eens over iets.
janice blok michella kox
Bron: Videoland | Echte Meisjes in de Jungle

Michella de kleine dief

Na alle afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle is er ook nog een reünie gekomen tussen alle meisjes. Op die reünie waren er allemaallifesize borden van alle meisjes die ze daarna zelf mee naar huis konden nemen. Janice heeft alleen nooit haar bord zelf mee naar huis kunnen nemen omdat deze al door Michella meegenomen was.
Zo plaatste Michella een TikTok met daarbij de tekst: "Wanneer je na de reünie er achter komt dat er een kleine dief in je zit."

Een veiling

Michella zegt in een interview metRTL Boulevarddat ze belooft om Janice haar bord terug te geven. Maar wel onder één voorwaarden. "We hebben zo veel ellende meegemaakt in de jungle en er is al zo veel ellende in de wereld, laten we iets goeds doen. Dus ik veil mijn bord voor Turkije, doe jij mee?"

Janice haar reactie

Janice reageert op deze oproep van Michella via haar Instagram verhaal. Ze vertelt dat ze het echt jammer vond dat haar bord gestolen was. Maar ze was het wel voor het eerst met Michella eens. "Er is inderdaad heel veel ellende geweest in de jungle en achteraf op social media, maar er zijn echt veel belangrijkere dingen in het leven", vertelt Janice op haar verhaal. En dat is bijzonder, want eerder haalde Michella nog keihard uit naar haar medekandidaten (en dus ook Janice).
Ze vertelt ook al eerder geholpen te hebben en gedoneerd te hebben aan Giro555 voor alle slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Maar ze wilt nog iets extra's doen: "Ik ga mijn bord veilen, je kan mijn bord kopen, mijn kartonnen bord, Janice in je woonkamer, wie wilt dat nou niet? En het hoogste bod ga ik doneren aan Turkije en Syrië."
Wanneer de veiling precies is laat Janice later nog weten en ze sluit nog af met een mooie boodschap. "Doneer aan Turkije en Syrië en wees ook wat liever voor elkaar. Er is genoeg ellende in de wereld, love jullie."

Racistische opmerkingen

Er lijkt nu een positief einde te komen aan de ruzie tussen deze twee Echte Meisjes. Maar Janice is wel nog eerlijk geweest over heftige opmerkingen die er gemaakt zijn in de Jungle. Zo ook over racistische opmerkingen van Michella Kox tegen haar.