glazen 3

Eerste beelden van Joker: Folie á Deux met Lady Gaga zijn te zien

Fun & Living11 apr , 12:30 doorMila Slijvic
Filmliefhebbers opgelet: de eerste trailer van de film Joker: Folie á Deux is nu te bekijken. Voor fans van Lady Gaga en Joaquin Phoenix ziet het er veel belovend uit. Wij kunnen in ieder geval niet langer wachten, en hebben alvast wat ins and outs .
glazen 3

Eerste trailer

Ja, de eerste trailer van de film Joker: Folie á Deux is eindelijk gepubliceerd. Enne, na het zien van deze beelden belooft het alleen maar goeds. Joaquin Phoenix mag ons weer verbazen met zijn geweldige acteer skills. Hij speelde het personage van The Joker die in 2019 werd gelanceerd, en nu mag hij het weer doen. Maar, deze keer niet alleen. In deze film speelt hij namelijk samen met zijn geliefde Harley Quinn, die deze keer wordt gespeeld door niemand minder dan Lady Gaga.
Margot Robbie, die eerder Harley Quinn speelde, hoopte al dat de rol door iemand gespeeld zou worden. Dit vertelde ze eerder aan Variety : "Ik wilde altijd dat Harley een personage zou zijn dat kon worden doorgegeven aan andere actrices, net zoals dat met iconische mannelijke personages is gebeurd. Harley is ontzettend leuk en kan heel veel kanten op. Als je haar toevertrouwt aan iemand anders zijn de opties eindeloos."

Joker: Folie à Deux

In de film, die ook wel 'Joker 2' wordt genoemd, zal de focus meer liggen op het liefdesverhaal tussen de twee gekkies. Maar, don't worry , de film zal nog net zo spannend en duister zijn als het eerste deel. Harley Quinn en Joker leren elkaar kennen in het Arkham Asylum. Harley is hier in de oorspronkelijke strip een psycholoog, maar speelt nu patiënt. Ze worden in één oogopslag verliefd en ze vluchten samen uit Arkham Asylum. Ze lijken elkaar helemaal te hebben gevonden op het gebied van zang, en betoveren daar de hele wereld mee.

Release datum

Joker 2wordt omschreven als een muzikale, psychologische thriller en zal opnieuw worden geregisseerd door Todd Phillips. Hij was in de eerste film ook verantwoordelijk voor de regie en won daar een Oscar mee. Joker: Folie à Deux zal 4 oktober op het witte doek verschijnen.