justin timberlake concert nederland 1

Rock Your Body: Justin Timberlake komt naar Nederland

Dat Justin Timberlake werkt aan zijn comeback wisten we al een tijdje. Maar nu kondigt het popicoon aan dat hij voor zijn wereldtournee ook een stop maakt in ons kikkerlandje. Op 15 augustus treedt hij namelijk op in Ziggo Dome. Wij moeten daar bij zijn!
justin timberlake concert nederland 1
Bron: Palmer

Justin Timberlake

Het laatste album van Justin Timberlake, 'Man of the Woods', dateert alweer uit 2018. Maar gedurende die zes jaar heeft de 43-jarige zanger niet stilgezeten. In januari gaf hij zijn fans een eerste voorproefje van zijn nieuwe single 'Selfish', waardoor fans door het dolle heen gingen. Hoewel hij de afgelopen jaren wel te horen was op verschillende nummers met andere grote artiesten, liet een compleet nieuw soloalbum op zich wachten. Tot nu toe!
Fans begonnen een vermoeden te krijgen van een mogelijk nieuw album toen Justin zijn Instagram-profiel volledig leegmaakte. Alle oude foto's waren verdwenen en deze 'profiel leegvegen'-actie is een bekende zet van artiesten om een grote aankondiging te maken.

Wereldtournee

Niet veel later werd dan ook duidelijk dat Justin met een nieuw album komt. Op zijn Instagram postte hij een video waarin hij het grote nieuws aankondigt. 'Everything I Thought It Was' verschijnt dit jaar en wij kunnen niet wachten om al zijn nummers weer op repeat te mogen afspelen. In samenwerking met Timbaland, weten we zeker dat onze Spotify-playlist helemaal veroverd wordt door deze nieuwe hits.
Afgelopen vrijdag kondigde de zanger dan ook meteen het Europese deel van zijn wereldtour aan. Op donderdag 15 augustus 2024 staat de artiest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Exciting! Justin geeft dertien shows in acht verschillende landen en wij zijn ontzettend blij dat Nederland hier onderdeel van is. Naast Nederland zal hij ook optreden in Polen, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Denemarken, Zweden en Frankrijk. Als je geen kaartjes kan regelen voor Nederland kan je het dus altijd nog bij de zuiderburen proberen!
De shows in Europa zijn onderdeel van Justin's The Forget Tomorrow World Tour. Tijdens deze shows zal hij niet alleen zijn grootste hits spelen, denk aan 'Rock Your Body', 'SexyBack' en 'Suit and Tie', maar ook zijn nieuwe album zal hij laten horen. Dit album is vanaf 15 maart te beluisteren.
De kaartverkoop voor de show van Justin in de Ziggo Dome start op vrijdag 1 maart.