temptation island kampvuur

Dit is hoelang een kampvuur-dag in Temptation Island duurt

Fun & Living06 mei 2023, 15:15 doorAnne Dijkstra
Een super belangrijk onderdeel van Temptation Island is natuurlijk het kampvuur. De koppels krijgen dan beelden te zien hoe het met hun vriend of vriendin in de andere villa gaat. Wij als kijkers krijgen alles in een hele korte tijd te zien. Maar als we Evie en Mike moeten geloven is dat voor de koppels een heel ander verhaal. Ze vertellen precies hoe zo'n kampvuur-dag er voor hen uit ziet.
temptation island kampvuur
Bron: Videoland | Temptation Island: Love or Leave

Meedoen aan Temptation Island

Als je net zoals wij Temptation Island he-le-maal geweldig vind, ben je misschien ook wel benieuwd naar hoe het is voor de koppels om mee te doen aan het programma. Wij krijgen als kijkers namelijk altijd maar kleine stukjes van de dag te zien, maar dat is voor de koppels zelf natuurlijk heel anders.

Kampvuur-dag

Evie en Mike vertellen in een nieuwe aflevering van Drama Island van RUMAG hoe een dag voor hen als koppel er uit zag. "Een dag duurt echt lang", begint Mike zijn verhaal. "Die dag van het kampvuur bijvoorbeeld, mensen verkijken zich daar echt op. Die dag duurt zo lang." En als Mike zegt lang, dan overdrijft hij niet.
"Je rijdt daar een uur heen. Je moet een uur daar in dat bos staan wachten voordat je daar die grot in mag." Evie voegt daar nog aan toe: "En zenuwachtig dat je bent." Maar ook de beelden bij het kampvuur zelf bekijken duurt lang. "Ik heb daar zeker anderhalf uur gezeten", stelt Mike. En dan denk je, dat is het, maar ook de terugreis duurt weer een uur.

Weer terug in de villa

Meestal zijn de beelden die de koppels te zien krijgen tijdens het kampvuur niet altijd even leuk. Maar toch moeten ze na zo'n lange dag en heftige beelden het ook nog bespreken met de singles in de villa. "Ik kwam terug en ik wilde naar bed en toen zei de productie: 'Nee je moet wel even vertellen wat je gezien hebt'", vertelt Mike. Oprecht heel veel respect voor alle koppels. Wij hadden namelijk echt zwaar onderschat hoe zo'n dag er voor hen aan toe ging.