ontwerp zonder titel 14

Is Kanye West in het geheim getrouwd met deze vrouw?

Fun & Living13 jan 2023, 16:04 doorShudrien Leona
Als er één man het afgelopen jaar vaak in roddelbladen heeft gestaan, dan is Kanye West (of moeten we Ye zeggen) het wel.And again, want volgens roddelbladen zou Kanye kortgeleden in het geheim zijn getrouwd.
ontwerp zonder titel 14
Bron: @kanyethegoatwest

Scheiding Kim Kardashian

Kanye en Kim waren voordat ze besloten te scheiden negen jaar samen en zeven jaar getrouwd. Kim Kardashian vertelde in een aflevering van Keeping up with The Kardashians, dat ze de in de relatie intieme momenten miste. "Ik realiseerde me dat dat de kleine dingen zijn die ik niet heb. Ik heb de extravagante ervaringen, en daar ben ik dankbaar voor, maar ik wil juist de kleinere momenten. Ik wil iemand met wie ik samen favoriete series heb. Ik wil iemand die met me wil sporten."
Kanye had ook de gewoonte om steeds in een andere staat te wonen. "Ik dacht altijd dat dat me niet eenzaam maakte", vertelde Kim. "Maar nadat ik veertig was geworden, realiseerde ik me: nee, ik wil geen man in andere staat. Ik dacht altijd dat dat het beste werkte voor ons. Maar eigenlijk is dat best treurig en niet wat ik wil."

Nieuw huwelijk?

Na de scheiding heeft Kanye niet stilgezeten op het gebied van liefde. Inmiddels heeft hij verschillende vriendinnen gehad. Volgens bronnen zou Kanye stiekem getrouwd zijn met Yeezy-architect Bianca Censori.
Er zou een geheime ceremonie hebben plaatsgevonden waarbij de twee elkaar het jawoord hebben gegeven. Er is alleen geen trouwcertificaat ingediend om het officieel te maken.

'Censori Overload'

Kanye heeft zelfs een lied geschreven voor zijn nieuwe vrouw. In het liedje rapt hij over een vrouw waar hij verliefd op is. Hij rapt ook dat je de daad niet mag doen voordat je met iemand trouwt. Zou dit dan de reden zijn van het nogal 'snelle' huwelijk?