Katja Schuurman: "Mijn partner bedroog me met mijn vriendin"

Katja Schuurman (49) staat erom bekend dat ze geen blad voor de mond neemt. Toch weet ze ons weer te verrassen met een openhartig verhaal. In een interview met 'Veronica Superguide' deelde Katja wat haar is overkomen.

Een verrassende bekentenis

"Een vriendin van mij, die toen ook mijn agent was, had een affaire met mijn partner". Nou, dat begint al goed... Katja gaat verder: "Het ging niet goed in mijn relatie en zij wist dat". Het bizarre is dat deze vriendin alles over Katja en haar relatie wist en zelfs haar relatietherapie regelde. Ook steunde ze Katja in deze lastige periode. Dus, als je het van iemand niet verwacht... Katja besloot uiteindelijk een boze brief te schrijven aan deze vriendin. "Maar ik heb haar uiteindelijk vergeven. En dat doe je vooral voor jezelf, want aan blijvende woede heb je niks." Wie deze ex-partner of vriendin precies is, houdt Katja voor haar zelf.

Vergeving en nieuw geluk

Naast haar ervaringen met haar vriendin, vertelt Katja ook over haar ex Freek van Noortwijk, met wie ze haar dochter Coco (3) heeft. In het interview benadrukt ze hoe belangrijk vergeving is, vooral als je samen een kind hebt. Freek heeft inmiddels een zoon gekregen met zijn nieuwe vriendin Emily, en Katja is blij voor hen. "Ik ben heel blij dat hij een leuke vrouw heeft en dat ze een goede moeder is voor mijn dochter als ze daar is", zegt Katja.
Maar eerlijk is eerlijk, Katja had ook haar momenten van reflectie toen Emily ging bevallen. "Toen dacht ik terug aan mijn eigen zwangerschap van Coco. Dat was destijds niet de fijnste tijd. En omdat Freek nu wel gelukkig is en de allerliefste partner lijkt te zijn voor Emily, vroeg ik me af: waarom was dat bij mij anders?".
Katja's verhaal laat zien hoe belangrijk het is om te vergeven en verder te gaan. Haar eerlijkheid en openheid over haar eigen ervaringen geven ons een kijkje achter de schermen van een leven dat, net als dat van iedereen, vol ups en downs zit. Dus, laten we een voorbeeld nemen aan Katja en streven naar vergeving en geluk, ongeacht de uitdagingen die we tegenkomen.
Het leven is soms een rollercoaster, maar met een beetje vergeving en veel liefde, komen we er allemaal.