ontwerp zonder titel 154

Kelly Piquet onthult of zij en Max Verstappen kinderen willen

Fun & Living27 dec 2022, 14:26 doorShudrien Leona
De prachtige vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, onthult tijdens een interview met Vogue hoe zij de toekomst voor zich ziet. Liefdadigheidswerk en het opvoeden van haar kinderen staan bovenaan het lijstje. Maar zou ze ook nog meer kinderen willen?
ontwerp zonder titel 154
@kellypiquet

Grootste wens

Tijdens een shoot met Vogue krijgt Kelly de vraag waar zij zichzelf over tien jaar ziet. Het worden volgens Kelly een paar drukke jaren, gezien de carrière van haar grote liefde. Passen daar dan eigenlijk wel kindjes bij? "Persoonlijk zou ik graag meer kinderen willen", stelt ze. Maar dat is niet het allerbelangrijkste in het leven van Kelly.
"Mijn belangrijkste doel is een liefdadigheidsproject voor kinderen realiseren. Toen ik in New York studeerde heb ik de eerste zomer vrijwilligerswerk gedaan in Tanzania. Ik zat in Bagamoyo, een dorpje vier uur van Dar es Salaam, en gaf Engelse les aan kinderen van drie en vier. Het was zwaar, maar een van de gelukkigste periodes in mijn leven."

Gezinsuitbreiding

Naast dat Kelly dus graag meer kinderen zou willen, staat het helpen van andere kinderen nog hoger op haar lijstje. Het is niet de eerste keer dat Kelly dit heeft gedaan. "Deze ervaring heeft me veranderd. Die arme kinderen waren doodziek van malaria, ze lagen onder hun bureaus te slapen van uitputting, het brak mijn hart. Dat is me altijd bijgebleven."
Kelly wil graag niet afhankelijk zijn van Max en wil zelf wat opbouwen. Als inspiratiebron van haar dochter wil ze elke ochtend wakker worden met het gevoel dat ze vandaag 'iets gaat bereiken'. Hoe de beauty dat de aankomende jaren gaat doen – en of daar kleine kids bij komen kijken – zal ons benieuwen.