fem fem 12 1

Kijkers Temptation Island reageren massaal op kampvuurbeelden Lester

Fun & Living19 mei 2023, 13:37 doorAngela Badstuber
In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave hebben we het tweede kampvuur van de mannen kunnen zien. De beelden vielen gelukkig mee, maar voor Lester was dat net even anders. Bij de beelden van Miriam hebben we gezien dat ze flink uit haar slof schoot en wat heftige uitspraken deed. Hoe reageerde Lester hierop?
fem fem 12 1
Bron: Temptation Island: Love or Leave

Kampvuurbeelden

Zoals we allemaal weten, kan Miriam snel boos en jaloers worden. Dat is ook de reden waarom zij en Lester meedoen aan het programma. Samen hopen ze dat de jaloezie verminderd wordt en dat ze er sterker uitkomen. Maar wat we tot nu toe hebben gezien, gaat dat niet zo best. Toen Miriam een foto kreeg te zien van Lester waarin hij Noortje het zwembad induwde, kon ze dat niet hebben. Zo deed ze ook heftige uitspraken. "Hij heeft gewoon schijt aan mij. Ik pak nu een taxi daar naar toe en ik stomp haar helemaal de grond in", aldus Miriam. Shanta en Iris hoorden het verhaal aan, maar begrepen de uitbarsting niet.
In het tweede kampvuur van de mannen heeft Lester deze beelden gezien. Hij was erg geschrokken, maar het verbaasde hem niet. "Ik hoop dat we hierover kunnen praten en dat ik het uit kan leggen. Ik hoop dat ze dan niet meer boos is", reageerde Lester. Verder vertelt hij dat hij de reactie overdreven vindt, maar dat het wel wat met hem doet dat Miriam verdrietig is. Hij hoopt dat ze er nog steeds sterker uitkomen. "Het komt wel goed."

Reacties

Natuurlijk heeft Noortje de beelden ook gezien en ze vond de reactie van Miriam erg overdreven. Net als alle andere kijkers van Temptation Island. Op Twitter gaan kijkers helemaal los over de nieuwste aflevering. Ze hebben vooral medelijden met Lester, maar zijn erg verbaasd over hoe rustig hij blijft.
Zo schrijft een kijker "Lester vindt dit de normaalste zaak van de wereld en heeft vooral medelijden met Miriam en denkt dat ze het nog uit kunnen praten. Klinkt als een gezonde relatie." We zijn benieuwd naar de aflevering van volgende week.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…