fem fem nieuw 47

Kleur in de tuin toevoegen doe je met déze XXL-lantaarns van Action

Fun & Living11 jul , 13:00 doorAurora Ferrari
De zomer staat om de hoek en dat betekent dat we tijdens de zwoele zomeravonden massaal de tuin in gaan. Drankje erbij, korte broek, misschien een truitje (laten we hopen van niet) en sfeerverlichting om het gezellig én sfeervol te maken. Maar waar koop je zulke sfeerverlichting? Je zag het al aankomen... bij Action natuurlijk. Ons favoriet winkelketen verkoopt nu een XXL-lantaarn waar je uit zeven verschillende kleuren kan kiezen – en warm wit led-licht natuurlijk.

Kleur in de tuin? Scoor deze XXL-lantaarn van Action

Stel je voor: het is zomer en het het is alweer donker. Je zit onder het genot van een drankje en je geniet van de zomerse temperaturen, zelfs wanneer het zo laat is. Niets lijkt heerlijker dan dat, maar om er nog meer van te genieten komt hier sfeerverlichting ook bij kijken. Heb je hier en daar al wat, maar ben je niet zo onder de indruk? Wij voorspellen dat déze XXL lantaarns van Action je wel met open mond zullen achterlaten.
De XXL-lantaarn in kwestie is de perfecte toevoeging die je tuin naar een hoger niveau zal tillen. De lamp laadt zich namelijk overdag op en brengt 's avonds je tuin of balkon tot leven. Waar je ook zin in hebt: de XXL-lantaarn kun je in acht verschillende standen zetten – warm wit led-licht en zeven verschillende kleuren. Niet alleen praktisch, maar ook nog een sfeervol. Kies uit rood, groen, paars, geel, oranje, blauw of roze licht. Ben je ook zo'n iemand die geen keuzes kan maken? Geen paniek, de laatste stand wisselt namelijk automatisch tussen alle kleuren.
En ben je daarnaast ook nog eens vergeetachtig door bijvoorbeeld de lampen vergeten uit te doen? De lamp laadt zich op in de zon en schakelt automatisch aan wanneer het donker wordt. Zodra het weer licht is, gaat de lamp uit en wordt de batterij weer opgeladen via het zonnepaneel. Je leest het goed: geen geouwehoer met kabels of stekkers. Heerlijk, toch? Hang de XXL-lantaarn ergens op of zet 'm ergens neer in de tuin of op je balkon.
Heb je genoeg plek? Dan raden we je aan om meerdere lantaarns te kopen – aan de prijs zal het in ieder geval niet liggen. De XXL-lantaarn koop je namelijk voor maar 29,95 euro. Heb je er meerdere in de tuin staan, dan geef je een mooie sfeerverlichting aan de tuin wat niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor zichtbaarheid zorgt. Kortom: scoor ze nu voordat ze uitverkocht zijn (en als we het goed voorspellen, zal dat heel snel gebeuren). Deze deal wil je namelijk écht niet missen!