kopen zonder kijken

'Kopen Zonder Kijken' krijgt een spin-off en jij kan meedoen: 'Samen Kopen'

Fun & Living24 jun , 15:00 doorMaud Maarssen
Helaas is 'Kopen Zonder Kijken' al een tijdje afgelopen. Jammer, want jeetje wat smullen we van de blinde huisaankopen en de renovaties. Voor alle liefhebbers: we hebben een heel leuk nieuwtje. De producent werkt namelijk aan een spin-off van de serie die 'Samen Kopen' gaat heten. Wij zijn nu al enorm benieuwd.

'Kopen Zonder Kijken'

Het programma 'Kopen Zonder Kijken' is bij veel mensen favoriet - en ja, ook bij ons. Iedere aflevering is er een stel die hulp nodig heeft bij de aankoop van een huis. Het team van 'Kopen Zonder Kijken' wordt ingeschakeld, de wensen worden besproken, en er wordt blind een huis gekocht. Het hele huis wordt verbouwd en ingericht naar de wensen van het stel en aan het eind van het programma is het tijd voor de ontknoping en mag het stel het huis bekijken. Meestal zijn ze overspoeld van blijdschap, en een enkele keer gaat het mis. Heerlijke televisie dus. Helaas is het zevende seizoen al een tijdje afgelopen en we moeten het dus zonder doen. Of toch niet?

'Samen Kopen'

Op de website van de producent Blue Circle werd een oproep geplaatst voor een nieuw programma genaamd 'Samen Kopen'. De producent laat weten op zoek te zijn naar mensen die graag samen een huis willen kopen. De oproep luidt als volgt: 'Voor het mogelijke nieuwe programma 'Samen Kopen' zijn wij op zoek naar mensen die graag samen een huis willen kopen. Denk hierbij aan twee of meer vrienden, kinderen met hun ouders, twee jonge gezinnen etc. om zo hun kansen op de woningmarkt te vergroten. Wij helpen met het zoeken van een passende plek en de juridische/financiële rompslomp.'
Dus, weet jij van gekkigheid niet meer waar je het zoeken moet? Dan is dit het moment om je in te schrijven. Wie weet beland je wel in het programma.