kylie jenner kritiek dochtertje stormi

Kylie Jenner draagt outfit als statement tegen online pesterijen

Fun & Living24 jun , 20:30 doorRedactie
Kylie Jenner krijgt behoorlijk wat commentaar over zich heen. Daarom besloot ze tijdens de Paris Fashion Week haar gezicht te bedekken. Ze deed dit naar aanleiding van de pesterijen die ze de vorige keer over zich heen kreeg toen ze werd vastgelegd met weinig make-up op. Door de constante stroom van haat reacties heeft ze nu als statement haar gezicht verborgen.

Roze jurk en een stuk gaas

Kylie Jenner is terug op de Paris Fashion Week. Ze arriveerde bij de Schiaparelli-show en zag er - zoals altijd - prachtig uit in een roze jurk waarin haar figuur fantastisch uitkwam. Echter, ze droeg de jurk wel met een heel specifiek accessoire. Ze combineerde de jurk namelijk met een stuk gaas dat haar hele hoofd bedekte. De laatste keer dat Kylie in Parijs was, werd ze gefotografeerd met minimale make-up.

In tranen

The realityster opende zich over de kritiek in 'The Kardashians'. Tegen haar zus Kendall Jenner zei ze: "Het is een wonder dat ik nog steeds vertrouwen heb in mezelf en dat ik nog steeds in de spiegel kan kijken en denken dat ik mooi ben. Die foto na Parijs was gemaakt op een moment dat ik voor het eerst dacht: Ik ga niet veel make-up dragen. De ene keer is het dat ik teveel make-up draag, dan krijgen we het ook te horen. Dan draag ik een keer weinig make-up en wordt er een foto van me gemaakt in gek licht. Ik heb er een hekel aan om dit gesprek keer op keer te voeren."
In tranen gaat ze verder: "Ik heb hier nog nooit over gehuild, maar blijkbaar heeft het toch effect op me. Ik vind het niet oké dat mensen praten over het uiterlijk van anderen. Mensen praten al over mijn uiterlijk sinds ik 12/13 ben. Zelfs voordat ik lipfillers had."