samenwerkingen

De leukste samenwerkingen tussen merken en designers van dit moment op een rijtje

Fun & Living14 apr , 15:30 doorRomy Nouwen
Als twee merken of designers de handen ineen slaan, wordt het vaak een groot succes. Ook op dit moment zijn er een aantal succesvolle samenwerkingen live gegaan, waar wij heel blij van worden. Wij zetten de leukste samenwerkingen tussen merken en designers van dit moment voor je op een rijtje.
samenwerkingen
Bron: Nike X Jacquemus

Samenwerkingen tussen merken en designers op een rijtje

Soms vinden grote talenten elkaar en levert dat bijzondere samenwerkingen op. Wij vinden het dan altijd ontzettend interessant om te zien hoe merken en designers samen tot een bijzonder product, of zelfs meerdere producten kunnen komen. De leukste samenwerkingen tussen merken en designers van dit moment zetten wij op een rijtje.

1. Swatch & Tate Gallery

Een stijlvol horloge dat tegelijkertijd ook een eyecatcher is: de nieuwe samenwerking van Swatch en Tate Gallery maakt het mogelijk. Bij Swatch koop je nu namelijk horloges met prachtige werken van onder andere Sandro Botticelli, Matisse en Léger. De horloges van de Art Journey worden zo naar jouw pols gebracht, in plaats van dat jij ze moet bekijken in het museum. Een mega tof item als je het ons vraagt.
schermc2adafbeelding 2024 04 01 om 223132 190x300
Bron: Swatch

2. H&M & Rokh Hwang

H&M gaat regelmatig in zee met designers en dat levert vaak bijzondere mode collecties op. Zo ging H&M vorig jaar nog de samenwerking aan met Mugler en lanceerde ze een aantal maanden geleden nog een collectie met het modemerk Rotate Birger Christensen . Zo bieden ze een hele collectie kleding aan in nét andere stijl dan we gewend zijn van de modeketen. Ze vinden het belangrijk om dit zo nu en dan te doen, zodat ze kleding van designers of duurdere merken betaalbaar kunnen aanbieden aan mensen die dit wel gaaf vinden, maar er normaal geen budget voor hebben. Nu staat er weer een nieuwe samenwerking op de planning: H&M X Rokh. Dat belooft weer een mooie collectie te worden! Nog even geduld dus.
schermc2adafbeelding 2024 04 01 om 224944 233x300
Bron: H&M/ Rokh Hwang

3. Kenzo & Asics

Voor het eerst gaan Kenzo en Asics de samenwerking aan. Daaruit is een fantastische sneaker komen rollen. Een paar waarmee jij echt de aandacht zal trekken als je buiten rondloopt. Het is de eerste samenwerking tussen de twee. Ze creëerden een nieuwe versie van de Kayano-schoenen – die voor het eerst in 1993 werden uitgebracht. Er zijn drie genderloze stijlen gelanceerd met kleurrijke patronen en mooie details. Het resultaat? Een hippe stijlvolle schoen, dus.
schermc2adafbeelding 2024 04 01 om 230836 300x287
Bron: Asics/ Kenzo

4. Jacquemus & Nike

Ooit gedacht dat Jacquemus en Nike de handen ineen zouden steken? Wij eigenlijk ook niet per se. Maarre, ze hebben ons toch best verrast. De nieuwe designs zijn namelijk echt ge-wel-dig. Met zo'n tas willen wij wel over straat.
schermc2adafbeelding 2024 04 01 om 225853 300x258
Bron: Nike/ Jacquemus

5. Swarovski x Marina Raphael

De collab waarvan we niet wisten dat we hem nodig hadden. We moeten toegeven: deze items zijn een beetje boven ons budget, maar alleen kijken naar de prachtige creaties uit deze samenwerking is ook al een feestje.
schermc2adafbeelding 2024 04 01 om 230033 298x300
Bron: Swarovski/ Marina Raphael