fem fem 22

Van spanning tot romantiek: dit zijn de 10 leukste kerstfilms op Netflix

Fun & Living10 okt 2023, 21:05 doorAurora Ferrari
Hoewel het nog zó ver weg voelt, komen de kerstdagen er nog sneller aan dan je denkt. De ene helft van de mensen weet nog niet eens wat ze voor kerst willen vragen, terwijl de andere helft al sinds september naar kerstmuziek luistert. Het verschil moet er wezen. Behoor je nu tot de tweede helft en wil je nu al een lijst met de leukste Netflix -kerstfilms? Dan ben je hier aan het juiste adres!
fem fem 22
Bron: The Christmas Chronicles

10. The Christmas Chronicles

Wanneer zusje Kate en broer Teddy Pierce op kerstavond de Kerstman opwachten en willen filmen, valt hun plan echter in deugen. En die van de Kerstman ook. Door Kate en Teddy is de slee namelijk neerstort. Het kerstfeest is nagenoeg verpest. In deze turbulente nacht werken de twee samen met de Kerstman en zijn trouwe elfjes om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.
Een mega leuke film voor de hele familie. Vond je 'm leuk? Goed nieuws, The Christmas Chronicles deel twee is ook al op Netflix te zien!

9. A California Christmas

Hottie Joseph is de zoon van een rijke vastgoedhandelaar, die vanwege zijn wilde levensstijl alles dreigt te verliezen. Hij krijgt nog een laatste kans en wordt naar Californië gestuurd om daar een ranch op te kopen om ruimte te maken voor een nieuwe loods. Hij doet alsof hij een boerenknecht is om een hardwerkende boerin ervan te overtuigen haar land vóór Kerstmis te verkopen, maar wanneer hij verliefd op haar wordt, valt het plan in deugen. Oelela!

8. Christmas With a View

Een restaurantmanger's wereld staat op zijn kop, wanneer een beroemde knappe chef in het skiresort komt werken. Plots wordt kerst een stuk gezelliger... pak de warme chocolademelk er maar bij en zwijmel weg bij Christmas With A View.

7. The Princess Switch

Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontdekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de week voor kerstmis met elkaar te ruilen. De hertogin van Montenaro genaamd Margaret ruilt van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden alleen ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Enne, het wordt nog ingewikkelder wanneer Stacy dan weer voor de verloofde van Margaret valt.
Bekijk deel twee en drie ook al op Netflix, zo'n een leuke reeks!

6. Christmas Inheritance

Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet zij een bezoekje nemen in de stad Snow Falls waar hij vandaan komt en waar het bedrijf is ontstaan. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Wanneer haar geld opraakt, leert ze het belang van hard werken, anderen helpen, kerst én romantiek .

5. Holidate

Wat is er nu romantisch dan een kerstfilm die eigenlijk niet over romantiek gaat? In Holidate zijn Sloane en Jackson, twee mensen die alleen afspreken op grote feestdagen. Je kunt tenslotte niet vier jaar op rij zonder partner bij het kerstdiner aanschuiven, vindt de moeder van Sloane. Wat begint als een zakelijke overeenkomst wordt spicy als de twee iets te veel drank op hebben...

Meer...

Ben je benieuwd welke films op nummer één, twee, drie én vier staan? Bekijk de TikTok hieronder om er achter te komen. Enne, veel kijkplezier!