all white party

Party alert: dit zijn de leukste outfits voor een all white party

Fun & Living19 apr 2023, 15:41 doorAnne Dijkstra
Feestjes met dresscodes zijn leuk, maar het is soms ook best wel een uitdaging om een goede outfit te vinden. Vooral bij een all white party, je hebt dan natuurlijk ook maar één kleur om mee te werken. Als je al iets in je kast hebt hangen is dat natuurlijk ideaal, maar stel dat je nog iets nieuws moet shoppen en je écht geen idee hebt wat, kunnen wij jou helpen! Dit zijn de leukste outfits voor een all white party.
all white party
Bron: Pinterest

#1 Witte blouse

De kans is groot dat je al een witte blouse in je kast heb hangen. Deze kan je natuurlijk ook perfect naar een all white party aan doen. Het leukste is als de blouse een beetje oversized is. Dan kan je hem open dragen met een wit topje er onder. En als je daar ook nog een matching witte broek bij kan vinden is je outfit he-le-maal af.

#2 Little white dress

Met een wit jurkje kan je eigenlijk nooit fout gaan. Daarbij is het ook heel erg makkelijk, je hoeft er verder namelijk geen andere dingen meer mee tematchen. Doe er een leuke hak bij, een paar accessoires en dan ben je helemaalready to go!

#3 Glittertje

Wil je nou echt opvallen op departy?Dan is een glittertje natuurlijk echt per-fect. Dit kan een glitter jurkje zijn, maar een glitter set is natuurlijk ook echt geweldig. De set die Sheida hieronder draagt, heeft ook een prachtige open rug en wijde mouwen. Wij zijnin love.

#4 Satijnen jurk

Ben je iets minder fan van korte jurkjes, maar wil je er wel een beetjefancy uitzien? Dan is een lange satijnen jurk echt perfect. Vooral midi jurkjes - die komen net onder je knie - zijn echt een favorietje van ons. En net zoals bij een kort jurkje hoef je hier ook helemaal niks bij te matchen, hoe makkelijk!