karaokeset lidl

Perfect voor een feestje met je vriendinnen: deze Lidl karaokeset met discobal

Fun & Living27 mrt 2023, 16:17 doorDominique Evers
Heb je vaak gezellige feestjes met je vriendinnengroep? Dan is dit item perfect voor jullie. De Lidl verkoopt nu een karaoke-set. Een bluetooth speaker met een bijpassende microfoon. Enne, dat is nog niet alles, want op de speaker zit ook nog een discobol bevestigd. Wij vertellen je meer over dit ideale item. Don't walk, run to Lidl.
karaokeset lidl

Lidl Karaoke-set

Deze speaker kan niet meer ontbreken op jullie feestjes. Het is een kleine box die makkelijk overal mee naar toe te nemen is. De speaker werkt op bluetooth waardoor iedereen gemakkelijk zijn karaoke lied af kan spelen. Er wordt een microfoon bijgeleverd dus dat belooft een lekker avondje ouderwets meezingen met jullie favoriete hits. De discobal die op de box is gevestigd zorgt nog eens voor een extra lichteffecten waardoor jullie avond sowieso onvergetelijk wordt. En ja, wie had dit verwacht? Dat allemaal gewoon bij de Lidl om de hoek.

Specificaties

Wij gaan je he-le-maal bij praten over deze fantastische speaker. Zo weet je alles en het enige wat je dan nog hoeft te doen is een bezoekje aan de Lidl te brengen om dezemusthave speaker in te slaan. De box heeft een ingebouwde oplaadbare batterij. Dit zorgt ervoor dat je de box overal mee naar toe kan nemen en je altijd met muziek zit. Ideaal! Het heeft een krachtige drie in een luidspreker waardoor jouw favoriete hits naar een hoger level worden getild. En als je dacht dat dit het was, dan heb je het mis. Ook heeft de speaker namelijk nog meerdere AUX-aansluitingen. Dit houdt in dat je externe apparaten kunt verbinden aan de box. Perfect dus om je laptop ermee aan te sluiten met een karaoke song erop.
Kortom dit is de box die je moet hebben voor je volgende meiden avond met de vriendinnengroep of neem hem mee naar een huisfeestje en zorg voor een onvergetelijke avond. En dit allemaal voor maar €24,99. (De speaker is nu afgeprijsd vanaf €29,99).