Liefde in de lucht: Karel Gerlach over zijn relatie met Maan de Steenwinkel

Fun & Living20 jun , 15:30 doorPleuntje Janssen
Karel Gerlach en Maan de Steenwinkel zijn al een tijdje dolgelukkig samen. Maar, wat weten we nou eigenlijk over de relatie? Behoorlijk weinig, en dat houdt het stel het liefst zo. Toch heeft de 'Goldband'-zanger in een interview met '3voor12' een boekje open gedaan over zijn liefde voor Maan. En, hij is even voor haar opgekomen en heeft wat geruchten ontkracht.

Relatie

Maan en Karel laten weinig los over hun relatie, maar zijn ontzettend gelukkig samen. Fans willen héél graag details horen maar moeten het met af en toe een fotootje doen. Maar, tijdens een interview werd Karel gevraagd wie zijn leven positief heeft beïnvloed. Zonder twijfel antwoordde hij, zijn grote liefde, Maan! "Het klinkt misschien zoet, maar ik wil mijn vriendin graag even in het zonnetje zetten", vertelde hij. Karel noemde Maan één van de meest bijzondere mensen die hij ooit heeft ontmoet. Hoe lief is dat? Wij smelten weg.

Veel liefde

Karel is niet alleen dol op Maan, maar ook op haar familie. Wat het allemaal nog veel zoeter maakt. "Ze geeft tien keer meer liefde dan ik of iemand anders", zegt hij. "Misschien voelt ze ergens de drang om te bewijzen dat ze niet is wie mensen denken dat ze is, maar het zit gewoon heel erg in haar familie. Echt de liefste familie ooit."
Hij vertelt ook dat hij veel van Maan leert, vooral op het gebied van communicatie. "Als ik bot ben of me niet lekker voel, blijft zij altijd positief en luistert ze naar me. Daardoor is onze relatie zo sterk."

Roddels

Toen het een tijdje stil was rondom Maan, draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Er gingen verhalen rond dat ze drugsverslaafd zou zijn en dat het slecht met haar ging. Niets bleek minder waar. In werkelijkheid was Maan druk bezig met nieuwe muziek en focuste ze zich op haar privéleven. "Ze krijgt veel negativiteit over zich heen, haar privéleven ligt onder een vergrootglas, er zijn allerlei roddels over met wie ze de lakens heeft gedeeld en over drugsgebruik. Eigenlijk is ze precies het tegenovergestelde van wat mensen zeggen", legt Karel uit. "En toch sluit ze zich niet af van anderen."
Karel en Maan laten zien dat liefde en steun elkaar versterken, zelfs als de buitenwereld een andere kant laat zien. Hun verhaal is een mooi voorbeeld van hoe een sterke relatie kan bloeien, ondanks de roddels en negativiteit. We wensen hen alle geluk toe en hopen dat hun liefde alleen maar verder groeit!