screenshot 2021 01 12 at 095742

Lori Harvey slaat 'meest sexy man van 2020' aan de haak

Fun & Living12 jan 2021, 11:04 doorKathy
Lori Harvey (ook wel de ex van Memphis Depay) heeft 's werelds meest sexy man van 2020 aan de haak geslagen. De gelukkige is Michael B. Jordan, die je onder andere kunt kennen van de film Black Panther. Wat een knap koppel *zucht*.

Instaofficial

Michael B. Jordan en Lori Harvey deelden onlangs hun nieuwe romance op Instagram. Mocht je Lori Harvey nog niet kennen? De dame in kwestie is de dochter van Steve Harvey, een bekende Amerikaanse presentator én komiek. Lori is, naast model, een grote influencer geworden op Instagram, waar ze haar leven deelt met ruim 2.5 miljoen volgers. Nog niet zo lang geleden poseerde ze in de Amerikaanse Playboy.

Ex, next

Memphis en Lori hadden in 2016 een relatie met met elkaar, toen Memphis net bij Manchester United voetbalde. De twee zouden in 2017 gaan trouwen, maar van het geven van een jawoord is het nooit meer gekomen. Bij het gebrek aan tijd en de lange afstand tussen beide, is de relatie uiteindelijk beëindigd.

Sexiest Man Alive

Goed, nu even terug naar onze meest sexy man van 2o2o, want hello... Wat een verschijning! Acteur Michael B. Jordan onttroont daarmee zanger John Legend, die vorig jaar werd uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Michael volgt met deze titel wat grote namen op o.a. Idris Elba, Dwayne Johnson en Blake Shelton.
Wij wensen het nieuwe koppel in ieder geval heel veel geluk toe!