louisa janssen marvin prince charming

Louisa Janssen haalt uit naar Prince Charmings Marvin op Instagram

Fun & Living10 mrt 2023, 9:58 doorRoos Hooijer
Net wanneer je dacht dat Louisa Janssen en Prince Charmings Marvin niets met elkaar te maken hebben, dan heb je het mis. Louisa en Marvin hebben blijkbaar een bijzondere geschiedenis samen.
louisa janssen marvin prince charming

Prince Charming

Het is alweer een tijdje geleden dat Marvin zijn rol als prince op zich nam. Hij mocht zichzelf de eerste Prince Charming van Nederland noemen – en die titel dankt hij blijkbaar aan Louisa. In een interview met Dealorian voor het YouTube-format En dan? weet Marvin te vertellen dat het tv-programma op een bijzondere manier op zijn pad kwam. "Louissa Janssen, die ken je vast wel?", begint hij zijn verhaal. "Zij komt ook uit Tegelen, waar ik vandaan kom, een dorpje uit Limburg. Ze had een oproep gedaan dat ze mannen zocht die op mannen vallen en er goed uitzien."
Via een vriendin kwam deze oproep bij Marvin terecht. "Toen heb ik Louisa een berichtje gestuurd van: 'Waar gaat dit over?'"

Drie weken later in het vliegtuig

Louisa liet volgens Marvin weten dat hij een perfecte Prince Charming zou zijn. Naar eigen zeggen belde Marvin meteen met de manager van Louisa en de producenten van de realityserie. Met succes, want de volgende dag zat hij in Hilversum en drie weken later in het vliegtuig. "Toen was ik in een keer Prince Charming, ja."

Not amused

Eén ding is duidelijk: Marvin is de oproep van Louisa nog altijd dankbaar. Al denkt de realityster herself daar anders over. Via Instagram reageert Louisa op dit bericht en deelt ze een behoorlijke sneer uit naar de prince. "En zo heb ik een hele hoop mensen geholpen aan een tv-carrière, dat heet mensen iets gunnen!", begint ze haar verhaal. Louisa hint er echter vervolgens op dat Marvin haar nooit meer heeft bedankt. "En dan hoor je nooit meer wat! Of ze steken je een mes in de rug." Hmm...
schermafbeelding 2023 03 10 om 094735