lio marvin kindje babynieuws

Love Islands Lio en Marvin verwelkomen kindje met té lieve foto

Fun & Living31 aug 2023, 10:44 doorRoos Hooijer
Het is een mega bijzondere week voor Love Island -deelnemers Lio Verborgh en Marvin Trentels. Het duo heeft hun allereerste kindje verwelkomt en deelt dit met een te lieve foto op Instagram.
lio marvin kindje babynieuws
Bron: @marvintrentels

Lio en Marvin

Lio en Marvin hebben elkaar leren kennen in de villa van Love Island. Ze deden beide mee aan het vorige seizoen van het realityprogramma, waar de twee elkaar he-le-maal gevonden hebben. Tijdens het programma deden Lio en Marvin het rustig aan, maar op deze manier wisten ze een steady relatie op te bouwen. Een goede tactiek, maar voor de kijkers leek het geen ware liefde, ze hebben de finale destijds namelijk niet gehaald. Voor de twee lovebirds maakte dat echter niks uit, de relatie tussen Lio en Marvin hield stand tot na de opnames en lijkt nog altijd meant to be. Begin maart bracht dit duo het mooie nieuws naar buiten dat zij in verwachting zijn van een baby.
Al die tijd heeft Lio haar volgers meegenomen in haar journey en deelde ze iedere mijlpaal. Zo zagen we uiteraard in de gender reveal post dat het stel een jongetje zouden krijgen. Ook de grote hoeveelheid kiekjes van haar babybelly werden ons niet onthouden.

Prachtige naam

De zwangerschap van Lio is inmiddels ten einde, aangezien het tweetal via Instagram deelt dat er een kleine spruit is geboren. Op zowel het account van Lio als die van Marvin, dook er een foto op van een inimini babyhandje. Bij de foto lezen we: " When our world fits in our arms."
Niet alleen deze lieve tekst siert de foto, ook de bijzondere naam van het pasgeboren jongetje wordt bekendgemaakt. De kleine man heeft de naam Jack Trentels gekregen. "30 augustus, 3115gram & 49cm", lezen we verder bij de foto. Hoe lief!