daelo beeld tussen

Huh: zijn Love Islands Naomi en Temptation Islands Quentin een koppel?

Fun & Living07 mrt , 16:29 doorMila Slijvic
Er lijkt liefde in de lucht te hangen, want Naomi van Love Island en Quintin van Ex on the Beach: Double Dutch lijken de liefde niet te verbergen op Instagram. Een liefdessprookje tussen dit duo? Dat zagen we heel eerlijk gezegd niet aankomen.
daelo beeld tussen

Channah en Quintin

Quentin Jarrett leerden we kennen in Temptation Island , waarin hij zijn relatie met Channah Koerten op de proef stelde. Later deed hij ook nog mee aan Ex on the Beach: Double Dutch . Samen met zijn ex Channah heeft hij twee mooie kindjes mogen krijgen, maar hun liefdesverhaal is helaas geëindigd. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, aangezien de twee continu de relatie verbraken en toch weer samen kwamen. Een knipperlichtrelatie, zo kunnen we het op z'n minst wel noemen.
Inmiddels is de liefde tussen Channah en Quentin voorbij. Sterker nog, Channah is inmiddels in verwachting van haar nieuwe vriend, radio-dj Nordin. De twee zijn dolgelukkig met elkaar, en je kunt hun leven volop volgen op het YouTube-kanaal Een Nieuw Leven Met De Koertjes.

Naomi Love Island

Naomi deed in 2023 mee aan realityshow Love Island . Helaas eindigde haar avontuur daar zonder liefde, maar in september 2023 vertelde Naomi over haar geheimzinnige relatie met een mede-Islander Tijn aan Grazia: “Ik wil het wel verder uitzoeken. Maar wel op ons gemakje. We moeten het allemaal nog even laten bezinken, je komt uit een bubbel hè. Dus ja, het heeft geen haast. Ik wil er echt wel moeite voor doen. Hij heeft ook wel heel veel geduld met mij gehad, dus ik mag nu ook laten zien dat het goed zit.” Helaas eindigde deze prille liefde tussen Naomi en Tijn ook weer.

Naomi en Quentin

Nu lijkt er echter sprake van een nieuw reality-koppel, namelijk Naomi en Quentin. Als we de juicekanalen mogen geloven, dat lieten de twee al eerder zoetsappige comments onder elkaars Instagram-foto's achter. Dingen als ‘jouw knuffelbeer’ en ‘de allerleukste’, spotten we onder de foto's van de twee. Samen waren zij ook nog te zien op de rode loper van de première van Buenas Chicas. Betekent dit dat er iets opbloeit?
Zowel Naomi als Quentin postten een aantal keren leuke foto's met elkaar in hun stories . Ze knuffelden elkaar en noemde elkaar 'liefje'. Krijgen we binnenkort een officiële bekendmaking via Instagram, want wij zijn er ready voor.