love island uk all stars seizoen

Hoe geweldig: Love Island UK komt met een All Stars-seizoen

Fun & Living07 sep 2023, 10:50 doorRoos Hooijer
Zit je goed? Maak je dan klaar voor héél erg exciting news. Oud-Islanders verzamelen zich namelijk voor een gloednieuw seizoen van Love Island UK. Dat betekent dat er nu echt een All Stars-editie van het liefdesprogramma gaat komen!
love island uk all stars seizoen
Bron: Love Island UK

Love Island

Hoe heet de temperaturen ook zijn, we hebben de afgelopen twee weken iedere avond een uurtje op de bank doorgebracht om de nieuwste aflevering van Love Island te kijken. Met een flinke hoeveelheid kersverse singles uit Nederland en België, bombshells die je in iedere aflevering om de oren vliegen en oud-Islanders die zomaar hun intrede in de villa maken: we kunnen er geen genoeg van krijgen.
Ondanks dat de Nederlandse en Belgische variant van het programma heerlijk is – zo kunnen we ook bij de tv weglopen en het programma alsnog volgen – gaat er niets boven de UK-versie. De Britten nemen namelijk echt geen blad voor de mond én hebben er een handje van om zonder pardon van koppelpartner te wisselen. Lekker onverwachts, lekker juicy.

All Stars-editie

We hebben in de afgelopen jaren flink wat heerlijke Love Island UK-seizoenen gekeken. Enne, het lijkt erop dat de makers van het programma daar iets mee willen gaan doen. "De geruchten zijn waar", lezen we namelijk op het Instagram-account van het Britse liefdesprogramma. "Love Island: All Stars komt binnenkort..."
Wanneer deze nieuwe editie gaat verschijnen, dat is nog niet duidelijk. Wel wordt er in de comments gespeculeerd over de mogelijke deelnemers van het programma. Zo wordt er per seizoen opgesomd welke namen er sowieso opnieuw in het liefdesprogramma moeten verschijnen. Ook zijn kijkers het over één ding eens: deze All Stars-editie gaat verdacht veel op een ander bekend realityprogramma lijken. "Gunna be ex on the beach vibesss", schrijft een volger. Well, that sounds amazing.