marisol temptation island

Marisol verklapt: deze Temptation Island-deelnemer ziet zij wel zitten

Fun & Living17 mei 2023, 14:22 doorRoos Hooijer
Dat Marisol bij veel mannen in de smaak valt, snappen wij wel. De beauty is gezellig, lief, ziet er bloedmooi uit én houdt van een portie gezelligheid. Maar welke man vindt Marisol nou eigenlijk zelf het leukst?
marisol temptation island

Marisol

Marisol is één van de singles die meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. De 25-jarige beauty is een relatiemens en is na 1,5 jaar vrijgezel te zijn geweest weer klaar voor de liefde. Ze valt op een verzorgde, spontane man met een sociaal karakter. Ze is naar eigen zeggen een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dit ook bij haar partner te vinden.
Tijdens Temptation Island zien we dat Marisol bij veel mannen in de smaak valt. Ze lijkt het met iedereen goed te kunnen vinden, aangezien we haar op de beelden met veel mannen een babbeltje zien maken.

Welke man is favoriet?

In de nieuwste aflevering van Temptation Island Beach Bar kletst Marisol met Fawry not Sawry over de gebeurtenissen tijdens het programma. Zo wordt het pikante gesprekje tussen Joël en Marisol nog even aangekaart. Maar ook is Fawry benieuwd naar de mening van Marisol over de mannen. Want wie is eigenlijk haar favoriet?
"Op nummer drie staat voor mij Joël, want ondanks dat hij een beetje toxic is, is hij ook wel grappig en gezellig", begint Marisol haar verhaal. "Op nummer twee zet ik Mike, dat is omdat ik Mike heel erg mag en hij gewoon een leuke gast is. Op nummer één staat Lester. Zijn uiterlijk en innerlijk, dat matcht precies met wat ik leuk vindt." Oeh, dat zagen we even niet aankomen!
Fawry kan zich uiteraard niet inhouden en grapt er meteen achteraan: "Pas wel op met wat je zegt." Hiermee doelt hij uiteraard op de uitspattingen van Miriam. Wij zijn echter wel benieuwd, zal er iets op gaan bloeien tussen Marisol en Lester? Only time will tell...