schermafbeelding 2022 08 02 om 100804

Mascha Feoktistova koopt bizar mooi huis in Amerika

Fun & Living02 aug 2022, 10:35 doorRoos Hooijer
Exciting news voor Mascha Feoktistova en Gregor! De twee hebben samen een bizar mooi huis in Amerika gekocht. Na een lange zoektocht – die het stel via YouTube met hun volgers deelden – is de knoop eindelijk doorgehakt. Via Instagram vertelt Mascha alles over haar droom die uitkomt.
schermafbeelding 2022 08 02 om 100804
Bron: @beautygloss

Huis in Amerika gekocht

"WE HEBBEN EEN HUIS IN AMERIKA GEKOCHT", begint Mascha haar verhaal op Instagram. Op de foto zien we Mascha en Gregor voor een huis in Amerika poseren. Het huis bevindt zich volgens de locatie bij de post in Orlando en ziet er heerlijk Amerikaans uit. Een gigantische witte villa met – ja echt – een palmboom in de tuin. Goals.
" Oh my god wat een droom", gaat Mascha verder. "Zo dankbaar dat dit kan en dat onze droom is uitgekomen. Het 'wit creamy' vakantiehuis in Orlando is nu officieel van ons. Ik kan het nog steeds niet helemaal beseffen maar it's true. "

Niet alleen een privéhuis

Volgers die denken dat Mascha en Gregor naar Amerika zullen emigreren, hebben het mis. De twee hebben het huis gekocht om hier zelf in te verblijven en te verhuren. "Het is ook een plek die we gaan verhuren aan anderen die willen genieten van het leven daar", legt Mascha uit.
In de vlogs van Mascha en Gregor was de huizenjacht van het stel op de voet te volgen, dus ook de bezichtiging van het gloednieuwe huis van het stel is in de video's voorbij gekomen. Voor Mascha en Gregor was dit extra bijzonder. "Het was voor ons ZO leuk om te zien hoe enthousiast iedereen in de comments was/is over ons huis, toen we dit online zetten hadden we hem natuurlijk al gekocht."
Al met al is Mascha door het dolle heen en kan ze niet wachten tot het avontuur in Amerika van start gaat. "Ik kan niet WACHTEN om hier ons plekje van te maken??❤️", sluit Mascha af. Wij wensen de twee heel veel geluk!