echte meisjes in de jungle

Kijkers zijn in shock: mega plottwist in Echte Meisjes in de Jungle

Fun & Living31 jan 2023, 11:03 doorDominique Evers
Gister hebben we allemaal kunnen genieten van een nieuwe aflevering van het Videoland-programma Echte Meisjes in de Jungle. Wederom was het weer een vermakelijke aflevering. Zoals we nu inmiddels wel zijn gewend, gebeurt er elke aflevering wel wat. Maar gister waren de kijkers wel enorm in shock. Er kwam een plottwist die niemand aan zag komen.
echte meisjes in de jungle
Bron: Videoland

Het zuiden van Laos

Je zult het niet geloven, maar de meisjes hebben de jungle van Laos verlaten. Nadat ze een uurtje hebben gevlogen zijn de meisjes aangekomen in het zuiden van Laos. Dit lijkt iets meer op een dorpje en er zijn dus ook veel locals. Hier maken de meisjes gebruik van. Voor de eerste opdracht moesten de twee teams eerst Valerio vinden. Onderweg kwam het rode team een groepje locals tegen. In de vroege ochtend werd er door hun al alcohol gedronken en guess what? De Si Deng Babes deden vrolijk mee.

Slakken vangen

Tijdens de luxe-opdracht moesten de meisjes slakken gaan vangen. Bij het rode team begon Annebel en die ging als een speer, terwijl Michella van het blauwe team vast kwam te zitten in het moeras. De Si Deng Babes hadden dus een enorme voorsprong en dat was maar goed ook, want toen Annebel met slakken en al terug kwam was Fabiola aan de beurt. Enne, dit ging toch iets minder soepel. Fabiola zonk met boot en al het moeras in, dit zorgde voor gelach aan de zijkant.
Door de enorme voorsprong van Annebel won het rode team de luxe-opdracht. De Si Fah Sweethearts moesten dus naar kamp primitief. Voorgaande afleveringen lagen de kampen ver van elkaar, dit keer was dat anders. Het luxe kamp zat namelijk precies tegenover het primitieve kamp. Hier zagen Michella en Diva hun kans. Ze hadden enorme honger dus liepen naar het andere team om bij hun tafel aan te schuiven. Bij Janice, die teamcaptain is van het rode team, schoot dit in het verkeerde keelgat. Dit brak uit tot een ruzie, en niet alleen tussen de twee teams, maar ook tussen de teamgenoten. Ze gingen zélfs met ruzie slapen...

Plottwist aan het eind

Het rode team had tijdens de luxe-opdracht niet alleen het luxe kamp gewonnen maar ook een gezellig karaoke feestje. De volgende dag gingen ze hier naartoe wat betekent dat ze weg waren van hun kamp. De Si Fah Sweethearts zagen opnieuw hun kans. Dit keer gingen Kelly en Diva eten plunderen van het luxe kamp.
Aan het eind van de aflevering moesten de twee teams allebei op iemand uit hun team stemmen. Degene met de meeste stemmen moest hun team verlaten en werd geëlimineerd. Iedereen ging er meteen vanuit dat ze naar huist moesten, maar de meisjes hadden wéér niet goed naar de woorden van Valerio geluisterd.
Annebel en Michella kwamen uit de stemmingsronde. Zij moesten dus hun eigen team verlaten. Maarre, nu komt de plottwist. In het voorstukje van volgende week is te zien dat deze twee meiden ruilen van team. Dit betekent dat Michella bij aartsrivaal Janice in het team komt. Dat belooft nog wat te worden. Wij kijken nu al uit naar de aflevering van volgende week.