tatta

Vanaf déze datum verschijnt de film Mocro Maffia: Tatta op Videoland

Fun & Living23 feb 2023, 15:17 doorRoos Hooijer
Liefhebbers van de Videoland-serie Mocro Maffia hebben hoogstwaarschijnlijk een favoriet personage. Is Tatta één van je favoriete personages van de serie? Dan heb je geluk, want hij krijgt zijn eigen film en die laat helemaal niet lang meer op zich wachten.
tatta

Tatta was spoorloos

Na de ontvoering van Paus’ zus Samira in het vierde seizoen van de Videoland Original ‘Mocro Maffia’ was Tatta spoorloos. Waar ging hij naartoe? Waarom is hij weggegaan? In de film Mocro Maffia: Tatta is te zien wat hij al die tijd gedaan heeft. En we kunnen maar één ding zeggen: wij zijn daar heel erg benieuwd naar.
In de film gaan we zien hoe Tatta wraak wil nemen op Paus en hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn broer Otto. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Otto bevindt zich in een Hongaarse gevangenis. Uiteindelijk weet broer Tatta hem vrij te krijgen, maar vanaf daar gaat het de verkeerde kant op. Ze raken verwikkeld in allerlei zaken en dit brengt hem steeds verder weg van zijn doel.

Nog even geduld

Liefhebbers van de serie weten dat er aan spanning geen gebrek zal zijn, want dit was in de serie ook absoluut het geval. De releasedatum van Mocro Maffia: Tatta laat gelukkig niet lang meer op zich wachten, aangezien de 60 minuten durende film vanaf vrijdag 28 april te zien bij Videoland is. De film verschijnt in aanloop naar het vijfde seizoen van de serie, waarvan de releasedatum later bekend wordt gemaakt. Wij kunnen niet wachten!