ontwerp zonder titel 3

Monique Westenberg not amused na geruchten over gewicht

Fun & Living11 jan 2023, 11:25 doorShudrien Leona
Monique Westenberg staat de laatste tijd vaak in de schijnwerpers. Op een Facebookaccount gaan er nu echter onjuiste berichten rond. Monique haar foto's worden gebruikt voor een afvalcampagne en daar is de blondine not amused over.
ontwerp zonder titel 3
Bron: @moniquenoell

Facebook bericht

Op Facebook is er een account onder de naam Monique Westenberg superstar. Op het Facebook-account worden artikelen gepost over hoe Monique zou zijn afgevallen. "Mijn gewicht daalde van 83 naar 41. Ik drink op een lege maag...", staat er in het artikel.
Monique vindt het heel vervelend dat er zulke nep artikelen over haar rondgaan. "Ik krijg heel veel berichtjes van mensen die mij willen laten weten dat er op Facebook afvalpillen worden gepromoot door profielen waar mijn naam en foto's voor worden gebruikt. Dit is natuurlijk regelrechte onzin!"

'Nooit 83 kilo'

Volgens Monique klopt het artikel niet helemaal "Ik heb nog nooit 83 kilo gewogen, zelfs niet toen ik zwanger was", aldus Monique "En om 41 kilo te wegen lijkt me ook niet heel gezond op mijn leeftijd met mijn lengte en gezondheid! Lief dat jullie mij hiervan verwittigen. Trap er niet in!"

Vakantie is voorbij

Ondanks deze vervelende berichten heeft Monique een leuke tijd achter de rug. Na een de gezellige feestdagen sloot Monique de vakantie op een leuke manier af voor kleine André. "Springend de vakantie uit!", plaatst ze onder een post van André en haar vrienden. De kids hebben het zeker weten naar hun zin gehad, maar één iemand niet en dat is Monique. "Doei relaxte ochtenden en avonden. We zullen jullie missen. Tot over een week of zeven", aldus Monique.
In de vakantie hebben ze als gezin veel leuke activiteiten samen gedaan. Een kerstmarkt in Duitsland was daar één van. Andre en Monique hebben nog steeds geen relatie met elkaar, maar doen regelmatig verschillende leuke dingen samen. Of zou er toch opnieuw iets opbloeien tussen de twee?