mushroom lamp 1

Zo maak je een Pinterest-proof mushroom lamp voor in huis

Fun & Living15 apr 2023, 10:45 doorAurora Ferrari
Je hebt de mushroom lamp vast al een keer gezien. Die lampen zijn reteduur en zo niet hun prijs waard. Gelukkig zijn we in anno 2023 allemaal mega creatief waardoor er een DYI viraal gaat waarin je 'm zelf kan maken. Het is makkelijk én veel goedkoper. Laten we meteen beginnen!

Effe naar de IKEA

Waarom zouden we honderden euro's uitgeven aan een lamp, wanneer je een soortgelijke na kan maken? Enne, dat voor maar een paar tientjes! De generatie van nu is veel creatiever dan ooit, en we willen ook zo veel mogelijk geld besparen. Deze mushroom lamp-trend is dan ook een aanwinst voor ons allemaal. Want ook de Ikea heeft hier mega veel baat mee! De meeste producten komen namelijk vanuit deze winkel.
We zullen je dan ook meteen vertellen wat je hiervoor allemaal nodig hebt. De volgende woorden, zijn de namen van de Ikea producten die jij hiervoor nodig zal hebben: KARAFF, BLANDA en KORNSNÖ. Hiervoor ben je in totaal dan ook maar €9 kwijt! Whut? Enne, vergeet natuurlijk niet een spray naar keuze om je mushroom lamp te bekleden. Tip: bij de Action hebben ze een groot assortiment in kleurtjes!

Zo maak je een mushroom lamp

  1. Koop de aangegeven producten (KARAFF, BLANDA, KORNSNÖ en een spray naar keuze)
  2. Begin KARAFF en BLANDA met de uitgekozen spray te bekleden totdat deze helemaal naar wens is
  3. Wanneer deze droog zijn, leg je de KORNSNÖ lamp andersom op KARAFF. Als goed is, zou deze perfect moeten passen.
  4. Leg BLANDA er over heen en zodra je een tikje aan de bovenkant geeft, zou je mushroom lamp aan moeten gaan!