eerste beelden bridgerton seizoen 3

Dit is alles wat we tot nu toe weten over het derde seizoen van Bridgerton

Fun & Living02 feb , 11:46 doorRoos Hooijer
Het mocht even duren, maar er lijkt ein-de-lijk schot in de zaak te zitten. Het derde seizoen van Bridgerton komt eraan en we kunnen niet wachten. Netflix deelde eerder al een kleine teaser, maar wat weten we tot nu toe nog meer over deze serie?
eerste beelden bridgerton seizoen 3
Bron: Bridgerton

Bridgerton seizoen 3

Prachtige kostuums, romantische lovestory's en spannende verhaallijnen: we kunnen geen genoeg krijgen van Bridgerton . Enne, dan hebben we het nog niet eens gehad over de steamy scenes die in het programma te zien zijn. Het eerste en tweede seizoen van de serie viel op de FEM FEM-redactie héél goed in de smaak, dus een derde seizoen kan wat ons betreft niet snel genoeg komen.
In het derde seizoen van Bridgerton zal de langverwachte romance tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal staan. Nadat Penelope de pijnlijke opmerkingen van Colin over haar heeft gehoord, besluit ze haar gevoelens voor hem op te geven en zich te concentreren op het vinden van een geschikte echtgenoot. Dit stelt haar in staat om haar geheime identiteit als Lady Whistledown te behouden.
Penelope, die als het lelijke eendje wordt gezien, is niet goed in flirten en weet niet hoe ze een partner kan vinden. Colin is teleurgesteld dat Penelope hem niet meer aandacht geeft en biedt zijn hulp aan. Hij wil haar helpen een geschikte echtgenoot te vinden. Waarom? Omdat de twee altijd al goede vrienden zijn geweest.

Kleine teaser van Netflix

Netflix wist ons een maand geleden al te verrassen met een aantal sneak peeks. Deze beelden geven kleine hints over het derde seizoen en maken ons alleen nog maar enthousiaster. Deze korte teaser bevat namelijk alle ingrediënten voor een juicy seizoen – wat we sowieso weer in één ruk uit gaan kijken.

Wanneer kunnen we dit seizoen verwachten?

Bij het delen van de teaser, deelde Netflix ook de releasedatum van het derde seizoen van Bridgerton . Het blijkt dat het derde seizoen opgesplitst zal worden in twee delen. Deel 1 van Bridgerton seizoen 3 verschijnt op 16 mei op Netflix, gevolgd door deel 2 op 13 juni. In één keer alle afleveringen kijken? Die vlieger gaat bij het derde seizoen dus helaas niet op.