survival of the thickest

Netflix komt met fantastische nieuwe komedieserie over body positivity

Fun & Living31 mei 2023, 11:30 doorAnne Dijkstra
Er komt binnenkort weer een nieuwe komedieserie onze kant op en wij kunnen écht niet wachten totdat we deze parel kunnenbingewatchen. De Netflix-serie Survival of the Thickest draait namelijk helemaal ombody positivity. Enne, geloof ons maar als we zeggen dat je deze écht niet wil missen.
survival of the thickest
Bron: Survival of the Thickest | Netflix

Survival of the Thickest

In de Netflix komedieserie Survival of the Thickest leren we Mavis Beaumont kennen. Mavis is een zwarte, plus-size styliste die haar leven weer op een rijtje probeert te krijgen nadat ze gedumpt is. Dit gaat natuurlijk niet zonder de nodigestruggles. Maar ze hoopt tijdens dit proces, op zoek naar zelfliefde, ook andere te kunnen inspireren.

Release datum

Het liefst zouden we nu gelijk deze serie in één keer afkijken. Maar helaas moeten we nog even geduld hebben voordat we Survival of the Thickest kunnenbingewatchen. De serie staat namelijk pas 13 juli op Netflix. Wil je in de tussentijd toch alvast een klein beetje van deze fantastische serie kijken? Dan kan je wel nu alvast de trailer hieronder bekijken!

Michelle Buteau

Michelle Bateau heeft de hoofdrol in Survival of the Thickest en speelt in de serie dus Mavis Beaumont. Je zou Michelle misschien kunnen kennen van een kleinere rol in Someone Great of als de presentatrice van de Netflix reality spelshow The Circle. Ze heeft nu met Survival of the Thickest eindelijk haar eerste hoofdrol te pakken. Enne, wij kunnen niet anders zeggen dan dat ze dat meer dan verdiend heeft.
Ook fans van de nieuwe komedieserie zijn het hier he-le-maal mee eens. In de reacties van de trailer heeft iedereen het niet alleen over hoe fantastisch deze serie is, maar vooral over hoeexcited ze zijn dat Michelle Bateau eindelijk een hoofdrol heeft. "Het werd tijd dat Michelle Buteau haar eigen serie kreeg!" en "Ze heeft zo lang alleen maar bijrollen gehad, ik ben blij dat ze haar eigen serie krijgt", klinkt het in de reacties.