e bikes 9

Nicola uit Bridgerton over slaapkamerscène: "Het was angstaanjagend"

Fun & Living17 jun , 17:00 doorPleuntje Janssen
Na een tijdje gewacht te hebben konden we eindelijk het tweede deel van het nieuwste seizoen van 'Bridgerton' kijken op Netflix. Nicola Coughlan, ook wel bekend als Penelope Featherington, heeft ons een exclusief kijkje achter de schermen gegeven. Vooral aflevering vijf zorgde namelijk voor behoorlijk wat opschudding met een intense slaapkamerscène die maar liefst zes minuten duurt en die het internet deed exploderen.

Bridgerton

Als je denkt aan 'Bridgerton', denk je aan prachtige kostuums, gecompliceerde romances en een hele hoop drama. Het derde en nieuwste seizoen draait om Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlan, en haar liefdesleven met Colin Bridgerton, gespeeld door niemand minder dan Luke Newton.
Netflix heeft slim besloten om het derde seizoen in twee delen uit te brengen. De eerste vier afleveringen hielden ons al sinds 16 mei in spanning, met een cliffhanger van... (geen spoilers hier, beloofd). Toch waren sommige fans aanvankelijk een tikkeltje teleurgesteld omdat ze de beloofde 'spicyness' misten. Maar vrees niet, de nieuwe afleveringen maken dat helemaal goed.

De veelbesproken spicy scène

Die langverwachte 'spicyness' waar iedereen over sprak, was te zien in aflevering vijf. Deze aflevering schittert met een zes minuten durende slaapkamerscène die al onze verwachtingen overtreft. Nicola Coughlan heeft zelfs onthuld dat ze tijdens het filmen een meubelstuk hebben gesloopt - ja echt waar. Dat klinkt als een avontuurlijke opname. "Het was angstaanjagend. Toen besefte ik me: het is mijn werk, dus ik kan het maar beter goed doen. Ik had een geweldige partner en het was doodeng, maar ook bevrijdend. Aan het eind was ik uitgeput." Ze kreeg ook alle vrijheid om haar scènes vorm te geven zoals ze dat zelf wilde, wat haar een krachtig en fijn gevoel gaf. Ze koos er dus ook zelf voor om al haar kleding achterwege te laten.

Een rollercoaster aan emoties

Dus, als je het nog niet gezien hebt, zorg er dan voor dat je een bak popcorn en een deken bij de hand hebt. Duik in deze nieuwe afleveringen van 'Bridgerton' voor een rollercoaster van emoties, passie en drama. We kunnen niet wachten om te zien hoe het verhaal van Colin en Penelope zich verder ontvouwt. Maar let op, deze serie is misschien niet helemaal geschikt voor een gezellige familieavond.
Kortom, bereid je voor op een intens seizoen vol romantiek en natuurlijk die onvergetelijke scènes die iedereen zal laten praten. Bridgerton fans, jullie zijn gewaarschuwd, dit is een seizoen dat je niet wilt missen.