nieuw op netflix week 3 no hard feelings

Nieuw op Netflix: deze films en series wil je toevoegen aan je kijklijst

Fun & Living15 jan , 16:30 doorNadia Krijns
Het is weer een nieuwe week en dat betekent een verse lading films en series op Netflix! Wij hebben de meest veelbelovende titels voor je op een rijtje gezet die absoluut niet mogen ontbreken op jouw kijklijst.
nieuw op netflix week 3 no hard feelings
Bron: No Hard Feelings

Nieuw op Netflix in week 3

Klaar voor een nieuwe week vol bingewaardige films en series? Netflix heeft weer een lading verse content om aan je kijklijst toe te voegen. Maar don't forget , Videoland heeft ook wekelijks nieuwe releases. Benieuwd welke titels je niet mag missen?

1. Murder on the Orient Express

De beroemde Orient Express wordt plotseling tot stilstand gebracht door een sneeuwstorm, midden in de nacht. Terwijl de trein vastzit in het bergachtige Balkan-gebied, wordt er een Amerikaanse magnaat levenloos aangetroffen in zijn afgesloten compartiment.
Detective Hercule Poirot zit voor vakantie in de Orient Express, maar na deze gebeurtenis kan hij het niet laten om deze mysterieuze zaak op te lossen. Met de moordenaar nog altijd aan boord en alle passagiers als mogelijke verdachten, moet Poirot snel handelen om de dader te identificeren voordat er nog meer slachtoffers vallen.
De spanning stijgt terwijl de trein geïsoleerd blijft van de buitenwereld en Poirot probeert de waarheid te achterhalen en de moordenaar te ontmaskeren.

2. American Nightmare

American Nightmare is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is een docuserie die het verhaal vertelt van een jong stel dat betrokken raakt bij een ongeloofwaardige ontvoering. De politie heeft in het begin moeite om te geloven wat er is gebeurd, omdat het verhaal rondom de inbraak en ontvoering zo onwaarschijnlijk lijkt.
Deze serie onderzoekt de gevolgen van voorbarige oordelen en laat zien welke schade er kan ontstaan wanneer de waarheid door de rechtshandhaving als ongeloofwaardig wordt beschouwd.

3. Ponto Final

Sandra en Ivan zijn al gescheiden, maar wonen nog steeds onder hetzelfde dak. Ondanks de uitdagingen van hun dagelijks leven, blijven ze positief. Beiden hebben een baan als chauffeur: Sandra rijdt in een bus en Ivan maakt gebruik van een niet-geregistreerde bestelwagen.
In deze comedy volgen we het leven van de twee op een humoristische manier.

4. No Hard Feelings

Jennifer Lawrence heeft als Maddie in deze film behoorlijk wat pech in haar leven. Haar ex-vriend Gary maakt het haar moeilijk, ze zit krap bij kas en verliest ook nog eens haar baan. Alsof dat niet genoeg is, raakt ze ook nog eens haar auto kwijt. Maar dan komt ze een interessante advertentie tegen: een moeder die op zoek is naar een partner voor haar zoon, en als beloning krijgt Jennifer een auto.
Na wat piekeren besluit ze ervoor te gaan, ondanks het leeftijdsverschil tussen haar en de onervaren zoon. Ze doen samen allemaal dingen die koppels zouden doen en Maddie begint mogelijk ook wat gevoelens te krijgen voor Percy. Het lijkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn, toch?

5. Kübra

In de achterstraten van Istanbul woont Gökhan, die zijn leven probeert op te bouwen om met de liefde van zijn leven te trouwen. Zijn gewone leven wordt verstoord wanneer hij berichten begint te ontvangen van een gebruiker genaamd Kübra via een online vriendschapsplatform waar hij deel van uitmaakt.
Na een tijdje begrijpt Gökhan de betekenis van dit bericht, dat hij aanvankelijk negeerde, en ontdekt hij wie Kübra is. Zij geeft hem informatie en waarschuwingen over dingen waar niemand anders iets van af weet, inclusief onverwachte gebeurtenissen.
Gökhan accepteert dit bericht en begint aan een moeilijke reis, waarbij hij zowel vijanden als supporters zal hebben. En Gökhan zal zichzelf vinden terwijl hij partij kiest in een conflict dat hij ziet als "de oorlog tussen duisternis en licht".

6. 60 Minuten

MMA-vechter Octavio heeft slechts een uur de tijd om op de verjaardag van zijn dochter te komen, anders kan hij voorgoed het voogdijschap verliezen. Maar om zijn doel te bereiken, laat hij een grote strijd voorbijrazen, waar allerlei louche figuren niet blij mee zijn. Terwijl Octavio opgejaagd wordt, zal de meedogenloze race tegen de klok al snel de jonge vader tot het uiterste drijven.

7. The Kitchen

In een futuristisch Londen is de kloof tussen rijk en arm erg groot. Alle vormen van sociale woningbouw zijn verdwenen, behalve The Kitchen. Dit is de plek waar een gemeenschap weigert te vertrekken uit hun geliefde thuis. Hier ontmoeten we Izi, die hier noodgedwongen woont en wanhopig op zoek is naar een uitweg, en de 12-jarige Benji, die zijn moeder heeft verloren en op zoek is naar een familie. We volgen dit onwaarschijnlijke duo terwijl ze worstelen om een band op te bouwen in een systeem dat hen tegenwerkt.