nieuw op videoland week 3 mafsa

Nieuw op Videoland: deze films en series wil je deze week bingen

Fun & Living15 jan , 17:30 doorIsabelle Bijman
Op zoek naar je volgende bingewatch-avontuur? Goed nieuws, want Videoland heeft weer een heleboel nieuwe films en series toegevoegd aan hun collectie.
nieuw op videoland week 3 mafsa
Bron: Married at First Sight Australia

Nieuw op Videoland in week 3

Ben je klaar voor een kijkmarathon? Videoland heeft deze week weer genoeg nieuwe films en series toegevoegd aan hun collectie. Van spanning tot humor en romantiek, er is voor ieder wat wils! Ontdek snel welke titels jouw avonden kunnen vullen. Lees verder en plan jouw ultieme kijkmarathons !

1. Caroline

Jaïr Ferwerda, een politieke journalist, heeft de ongelooflijke kans gekregen om politica Caroline van der Plas (BBB) te volgen tijdens de meest spannende verkiezingen ooit. Hij biedt ons een exclusieve en persoonlijke kijk in het leven van deze partijleider die hard vecht voor zetelwinst, en hij onthult ook wie Caroline werkelijk is, wat haar drijft en hoe ze herstelt na aanvallen in de media over zowel politieke als privéaangelegenheden. Het belooft een boeiend verhaal te worden!

2. Married at First Sight Australië seizoen 9

Voor de Married at First Sight Australië liefhebbers is er goed nieuws. Seizoen 9 is nu op Videoland te streamen. Net als de Nederlandse versie, hebben hier Australische singles de hoop om hun perfecte partner te vinden. Ze worden samengesteld door deskundigen en ontmoeten hun match pas op hun trouwdag. Hebben ze uiteindelijk de moed om elkaar het ja-woord te geven?

3. Real Housewives of Beverly Hills seizoen 13

We volgen een groep welgestelde dames uit Beverly Hills: een buurt vol prachtige huizen, glamour, beroemdheden en luxe. Hoe weten deze vrouwen zich staande te houden in een wereld waarin het allemaal draait om uiterlijk vertoon en erkenning krijgen?
Dit seizoen draait helemaal om het leven van Kyle Richards, Erika Girardi, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Crystal Kung Minkoff, Sutton Stracke en Annemarie Wiley. En de uitvoerende producenten achter dit seizoen zijn Alex Baskin, Darren Ward, Maryam Jahanbin, Joe Kingsley, Brian McCarthy en Andy Cohen.

4. Dubai: Buying The Dream (ik kan geen trailer vinden of post op socials)

Als je op zoek bent naar een geweldig huis in Dubai, hoef je niet eindeloos te scrollen op Funda. In plaats daarvan kun je de fantastische makelaars van Better Homes inschakelen. Hun werkdag zit vol spannende gebeurtenissen die een heel seizoen van je favoriete soapserie kunnen overtreffen. Gelukkig worden ze gevolgd door een heleboel camera's, zodat wij kunnen meegenieten zonder zelf tonnen aan een luxe villa uit te hoeven geven.

Nieuw op Netflix

Maak je geen zorgen als er niks je in deze lijst aanspreekt. Op Netflix worden namelijk ook voortdurend nieuwe releases toegevoegd waar je helemaal in kunt opgaan. Ze hebben een breed scala aan films en series om uit te kiezen, of je nu van romance, thriller of anime content houdt. Er is voor ieder wat wils!
Als je geen idee hebt welke films of series je moet kijken op Videoland, dan is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de nieuwe selectie van Netflix . Je zult zeker genoeg geweldige content vinden om je avonden mee door te brengen!