schermafbeelding 2022 09 14 om 154312

Omg: Nina Warink en Kalvijn gaan trouwen

Fun & Living14 sep 2022, 15:47 doorRoos Hooijer
Héél exciting news voor Nina Warink en Kalvijn: de twee gaan namelijk trouwen! Via Instagram deelt het tweetal een romantische foto vanuit Toscane waarin het spannende nieuws bekend wordt gemaakt.

Wedding bells

Vanuit het zonovergoten Toscane dook vanmiddag een kiekje van de dolverliefde Kalvijn en Nina op. In de reeks foto's van het tweetal zien we dat Kalvijn op één knie is gegaan voor zijn grote liefde. Swipen we naar links, dan zien we dat de ring om de vinger van Nina pronkt.
"YESSSS", schrijft Nina bij de foto van het tweetal. Het is wel duidelijk wat er aan de hand is: het tweetal gaat trouwen.

Eindelijk zover

Het huwelijksaanzoek van Kalvijn komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het koppel is al zo'n tien jaar dolgelukkig samen en Nina liet in haar YouTube-video's al regelmatig weten dat ze een huwelijksaanzoek wel zag zitten. Daar heeft Kalvijn blijkbaar goed naar geluisterd, want er lijkt een heuse wedding aan te komen. Zo leuk!

Lieve reacties

Het is wel duidelijk dat volgers van het YouTube-koppel enorm enthousiast zijn. In de reacties regent het felicitaties en stromen de hearteyes en verliefde emoji's binnen. "JAAAA", "Gefeliciteerd!!!" en "FINALLYYYY", klinkt het in de comments. Wij wensen het tweetal heel veel geluk samen!