fem fem 6

Noa Vahle vertelt: zo gaat het nu tussen moeder Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Fun & Living23 feb 2023, 10:39 doorAngela Badstuber
Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, was afgelopen woensdag te zien bij Vandaag Inside. Voor het eerst reageert ze op de situatie tussen haar moeder en stiefvader Jeroen Rietbergen. Er zouden geruchten rond gaan dat ze ruzie zou hebben met haar moeder, en hier wilde ze wat van zeggen.
fem fem 6
Bron: @noavahle

Situatie

Het kan haast niet dat de situatie rondom Linda de Mol en Jeroen Rietbergen je is ontgaan. Er kwam vorig jaar aardig wat nieuws naar buiten over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Jeroen is bandleider van TVOH en vlak na dat het nieuws naar buiten werd gebracht, erkende hij dat hij grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Jeroen en Linda hadden een lange tijd een relatie, maar na dit verschrikkelijke nieuws te horen, had ze de relatie verbroken.
Momenteel gaan er al een tijdje geruchten rond dat de twee weer bij elkaar zijn. Zo zouden ze samen gereisd zijn naar Chili en Zuid-Afrika en zijn ze een dag na Valentijn, samen op een terras in Parijs gespot. "Ik ben niemand een verklaring schuldig. Dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten", reageerde Linda op de geruchten.

Noa Vahle over de situatie

Noa Vahle, de dochter van Linda en stiefdochter van Jeroen, reageerde voor het eerst op de situatie bij Vandaag Inside. "Ik wil gewoon dat mijn moeder uiteindelijk gelukkig wordt. Dat ze het gaat uitzoeken is helemaal oké", vertelde Noa. Ze begrijpt dat haar moeder nog het één en ander heeft uit te zoeken met Jeroen. Aangezien de twee een lange tijd een relatie hadden. Ook vertelde Noa dat ze worstelt met het feit dat ze heel erg boos is op haar stiefvader, maar ook nog van hem houdt.