untitled 3

Onherkenbaar: Fabiola verbaast volgers met nieuw gezicht

Fun & Living12 mei 2023, 10:08 doorAngela Badstuber
Fabiola kunnen we kennen van Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle. Maar naast dat ze bekend is van verschillende programma's, staat ze ook bekend om haar bizarre acties. Op sociale media weet ze haar volgers weer te verrassen. Enne, dit keer zijn ze erg verbaasd.
untitled 3
Bron: @fabiola.volkersofficial

Fabiola

We hebben Fabiola als eerst kunnen zien in Temptation Island als verleidster. Ze was na het programma eigenlijk ook helemaal niet meer weg te denken, want na haar deelname heeft ze er een hele fanbase aan overgehouden. Ze heeft zelfs nummers uitgebracht zoals 'Alles Designer' en 'Instagram Soldaat'. Tegenwoordig zien we haar op verschillende platformen als influencer.
Natuurlijk was ze niet alleen te zien bij Tempa, maar ook bij Echte Meisjes in de Jungle, First Dates en zelfs in Holland's Next Topmodel. Helaas heeft de blondine bij geen van de programma's gewonnen en heeft ze ook niet haar ware liefde gevonden.

Onherkenbaar

Naast alle programma's staat Fabiola er ook bekend om haar bizarre acties. En momenteel verward ze opnieuw haar volgers op sociale media. Op een intiem platform verdient ze flink wat geld. Volgers zijn dan ook wel wat gewend van haar. Op het platform plaatste ze een foto van zichzelf, maar haar fanbase herkende haar bijna niet meer. Volgens hen zou Fabiola een 'face app' hebben gebruikt en haar gezicht hebben bewerkt.
In de comments gaat het er los. "Face app doet goed zijn best" en "Jeetje hoe erg kan je bewerken. Je bent veel mooier zoals je echt bent", reageren mensen onder foto. Volgers zijn erg verbaasd waarom ze haar gezicht heeft bewerkt. Een andere volger haalt zelfs keihard uit naar Fabiola "Je hebt toch een vriend, dan zou je denken dat je hiermee moet stoppen", reageert hij.
fabiola e1683878884897 1200x833
Bron: @fabiola.volkersofficial