untitled 34

Singles opgelet: je kunt je nu opgeven voor Love Island NL

Fun & Living27 jan 2023, 9:57 doorAurora Ferrari
Het is weer zo ver: deze zomer opent de villa van Love Island weer haar deuren. Ben jij single en ben je niet vies van een avontuur? Pak dan nu je kans, het programma is namelijk op zoek naar kandidaten voor een gloednieuw seizoen. Wie weet sta jij binnenkort ook daar!
untitled 34
Bron: Love Island

Love Island

Mocht je even een opfrissertje nodig hebben over wat het concept is van Love Island, dan helpen we je even. In het realityprogramma gaan singles op zoek naar de ware liefde. Duh, best logisch. Ze hopen de ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland, waarbij ze dag en nacht onder toezicht staan van camera’s. Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, moeten de singles koppels vormen. De kijkers kunnen online stemmen op de koppels. Wie faalt of niet populair genoeg is, riskeert het programma te moeten verlaten.
Het programma is dan ook een groot succes. Want het mag dan wel een realityprogramma zijn, maar soms komt er wel échte liefde bij kijken. En ook na het programma gaat het vaak nog heel lang goed, denk maar aan Marvin en Lio én Lennert en Fé uit het meest recente seizoen. Maar ook Eilish en Gianni uit seizoen twee hebben het ver geschopt, zij zijn namelijk ook nog steeds helemaal happy met elkaar zijn.

Aanmelden

Wil jij net als hun de ware liefde vinden? Dan is dit misschien dé kans die jij moet pakken. De makers van Love Island NL zijn namelijk op zoek naar nieuwe kandidaten. Wil jij één van de nieuwe Islanders zijn? Grijp dan je kans en meld je aan. Misschien vertrek jij binnenkort naar het zonnige Love Island en beleef je de tijd van je leven! Enne, misschien vlieg je samen terug met een nieuw maatje.