opnames van echte gooische moeders

Goed nieuws! De opnames van Echte Gooische Moeders zijn in volle gang

Fun & Living20 feb , 13:00 doorRomy Nouwen
Onlangs werd naar buiten gebracht dat er een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders aan zit te komen. De realityserie is zó succesvol dat Videoland heeft besloten dat een vierde seizoen een must is. Nou, daar zijn wij het helemaal mee eens! Enne, gelukkig lijken de opnames van Echte Gooische Moeders al in volle gang.
opnames van echte gooische moeders 300x162
Bron: RTL

Echte Gooische moeders

In de realityserie Echte Gooische Moeders volgen we het interessante leven van de échte Gooische Moeders Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer, Bo Wilkes, Kimberly Bosman en Florine Hofstee. We krijgen een bijzonder kijkje in hun leven vol gezelligheid, Gooische lifestyle, lieve familie én natuurlijk de goede en slechte tijden. We hebben inmiddels al drie seizoenen én wat specials achter de rug, maar we kunnen er geen genoeg van krijgen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Seizoen vier staat namelijk voor de deur.

Opnames van Echte Gooische Moeders begonnen

Hoewel we wisten dat er een nieuw seizoen aan zat te komen, hadden we verder maar weinig informatie. Kortom: we wisten eigenlijk helemaal niet zo goed waar we aan toe waren. Het is alweer een tijdje geleden dat het laatste seizoen te zien was op Videoland, dus we zijn wel weer klaar voor een nieuw seizoen van dit heerlijke programma. De Gooische moeders verlossen ons nu dan eindelijk uit ons lijden en laten ons weten dat het wachten het echt meer dan waard is.
Kimberly Bosman, één van de Gooische Moeders, deelde afgelopen week een nieuwe collectie van foto's van haar weekend. Eén foto sprong daar meteen uit! Een foto van de moeders die samen een selfie maken terwijl ze aan tafel zitten. Op het eerste gezicht niks bijzonders, want de moeders trekken natuurlijk wel vaker met elkaar op. Toch geeft de caption ons duidelijkheid. Daar lezen we namelijk het volgende: "Gestart met draaien van seizoen 4 echte Gooische Moeders." We moeten dus nog even geduld hebben, maar het doet ons goed om te weten dat de opnames voor het nieuwe seizoen inmiddels in volle gang zijn.

Releasedatum

De vraag is natuurlijk vanaf wanneer we kunnen genieten van dit nieuwe vierde seizoen. We besloten het internet een beetje af te speuren in de hoop dat we daar meer informatie konden vinden. Helaas blijven de details van release écht nog even geheim en weten we dus niet helemaal waar we aan toe zijn. Toch geeft deze foto ons een klein beetje hoop, dat we het seizoen misschien al sneller kunnen bekijken dan we dachten. Hou nog even vol en voor je het weet, plof jij weer op de bank om ouderwets gezellig te kijken naar hét leven van de Echte Gooische Moeders.