barbies malibu dreamhouse fem fem

Een jeugddroom die uitkomt: je kunt overnachten in Barbie's Malibu Dreamhouse

Fun & Living03 mei 2023, 10:25 doorRedactie
'I'm a Barbie girl' has never been more appropriate . Nou schreven we onlangs nog over The Pink Castle in Amerika wat iets weg heeft van het huis van Barbie, maar nu kan je dus écht via Airbnb een overnachting boeken in Barbie's Malibu Dreamhouse en ja, dit wil je.

Barbie's Malibu Dreamhouse

Aan de westkust van Amerika ligt een zuurstokroze huis wat nu, ter ere van Barbie's 60e verjaardag, te boeken is. Het is een eenmalige actie en via Twitter laat Barbie het volgende weten: "Voor het eerst in de geschiedenis zet ik mijn Malibu Dreamhouse op Airbnb. Voor een keer kunnen er gasten twee nachten komen logeren en ik beloof dat het memorabel wordt. Vanaf 23 oktober kan er geboekt worden en nogmaals, dit doe ik maar een keer!"
Er zit natuurlijk een twist aan vast want het is eigenlijk first come first serve wat inhoudt dat er maar één gelukkige winnaar zal zijn die met twee à drie vrienden hier 2 nachten voor $60 dollar per nacht zal overnachten. 23 oktober om 11 a.m (Amerikaanse tijd) maak je kans om de overnachting te boeken, dus toi toi toi.
Afijn, niet vies van wat roze in je leven? Dan wil je dit absoluut voor twee nachten boeken.
Zoek je een roze parel iets dichterbij huis? Wij hebben de mooiste roze hotspots van Nederland verzameld.