fem fem 16

Kom mee padellen: Action verkoopt goedkope padel rackets

Fun & Living18 sep 2023, 10:17 doorAurora Ferrari
Nederlanders hebben in anno 2023 van dit sport een trend gemaakt: padellen. De mix tussen tennis en squash is onder jong en oud retepopulair geworden en padelbanen worden overal in ons kikkerlandje uit de grond gestampt. Je hebt hier natuurlijk wel een goede padel racket voor nodig en toevallig verkoop Action ze nu in meerdere kleuren. Spoiler: je scoort ze onder de 40 euro!
fem fem 16
Bron: @jadeanna

Padellen

Of je nu groot of klein bent, jong of oud, padel is een sport die geschikt is voor iedereen. Daarom is het ook zo populair! Padellen is namelijk heel eenvoudig te leren, je hoeft er niet sterk voor te zijn en techniek is ondergeschikt aan tactiek. Maar hoe werkt het?
Padel is in het kort een racketsport, dit speel je met vier personen terwijl je omringd bent met een kooi. De padel bal is iets zachter dan een tennisbal en het is de bedoeling dat je punten wint door de bal over het net te krijgen (elke keer weer). Hierbij kun je handig gebruik maken van de kooi om je heen. Zie het een beetje als een combinatie tussen tennis en squash.

Padelracket Action

Wil je padellen, dan heb je uiteraard een padel racket nodig. We kunnen ons voorstellen dat wanneer jij nog een beginner bent en aan het uitzoeken bent of je dit nu wel of niet wat vindt, dat je niet meteen honderden euro's wil betalen voor een goed racket. Meer dan begrijpelijk. Daarom hebben wij een goedkoop en toch goed alternatief gevonden. De Action verkoopt nu Siux Stone Attack padel rackets, deze zijn A-merk padel rackets speciaal ontworpen voor beginnende en meer ervaren spelers.
Het racket heeft een rond ontwerp wat een goede algehele controle geeft, terwijl de lage balans de wendbaarheid verhoogt. Daarnaast draagt de ronde vorm bij aan nauwkeurige balcontrole, geholpen door de uitgebreide sweet spot die de impact van treffers buiten het midden minimaliseert. De inbouw van een anti-trillingssysteem in het frame en de schacht, dient om je arm en gewrichten tijdens het spel te beschermen.
De Siux Stone Attack is gemaakt van 100% koolstofvezel wat jou een indrukwekkende slagkracht in het speelveld oplevert. Dankzij de Eva Soft High Recovery-technologie absorbeert hij daarnaast niet alleen trillingen heel effectief, maar voegt ook elasticiteit en soepelheid toe aan elke aanraking. Het is dé perfecte beginnende padel racket voor een mega aantrekkelijke prijs. De padel racket scoor je namelijk voor maar €29,95 bij de Action. Koopje! Daarnaast kun je 'm in verschillende kleuren kopen, namelijk in het geel, groen en in het oranje. Wij zouden nú een sprintje trekken, want voor je het weet is-ie niet meer op voorraad .