fem fem 6 4

Perfect zomeruitje: op deze BBQ-boot ga je volop genieten met je vriendinnen

Fun & Living31 mei 2023, 13:59 doorAngela Badstuber
Ben jij samen met je vriendinnen nog op zoek naar een leuk uitje voor in de zomer? No worries, wij helpen je wel even. Op deze elektrische boot kan je met zijn allen varen terwijl je aan het genieten bent van een heerlijke BBQ. Dat klinkt toch geweldig!?
fem fem 6 4
Bron: BBQ Betuwe

Perfect zomeruitje

Deze BBQ-boot is het perfecte zomeruitje. Op de boot kan je kijken naar de prachtige zonsondergang terwijl je vaart over de rustgevende Linge. En om het nog mooier te maken, tijdens het varen geniet je van een overheerlijke BBQ. En dat kan allemaal samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's.

BBQ-boot

Bij BBQ Betuwe in Enspijk kan je zo'n BBQ-boot huren. Op de boot kunnen maximaal zes personen. Ze werken er met vaste prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent. Voor maximaal drie personen zijn de kosten €149,97. Bij vier personen €199,96, bij vijf personen €249,95 en bij zes personen zijn de kosten €299,94. Huisdieren kunnen gratis mee. Je huurt de boot voor 2,5 uur en alle kosten zijn inclusief hapjes en drankjes. Je kunt kiezen tussen een standaard, halal, deluxe, vis of vegatarisch pakket. Op de boot krijg je een koelbox mee zodat je drankjes lekker koud blijven en natuurlijk krijg je ook een zwemvest mee voor de veiligheid.
Als je dit geweldige uitje met je vriendinnen gaat boeken, pas dan wel op. De hoofdboeker moet minimaal 18+ zijn en de kapitein mag geen alcohol benuttigen. Hieronder zie je een video van de BBQ-boot, zo heb je alvast een beeld hoe het eruitziet en weet je waar je aan toe bent. Op de website vind je nog meer informatie over het arrangement.
Uit de reacties blijkt dat niet alleen wij erg enthousiast zijn over dit uitje. "Dit lijkt me zo tof om te doen" en "Dit moeten we echt in de zomer doen", klinkt het in de comments. Met wie ga jij dit uitje plannen?