hoe overleef ik

Luistertip: podcast van Hoe Overleef Ik-reeks nu online

Fun & Living05 apr 2023, 15:11 doorDominique Evers
Wie kent ze niet? De bekende boeken serie van Francine Oomen, hoe overleef ik... Bijna elk tienermeisje is hiermee opgegroeid. En naast dat er al verschillende films zijn uitgebracht zijn ze nu met iets nieuws. Een podcast! Wij praten je bij, want dit jeugdsentiment wil je niet missen.
hoe overleef ik boekenserie podcast nu online e1680700150242
Bron: Hoe Overleef Ik?

Hoe overleef ik?

In de boekenreeks Hoe Overleef Ik? volgden we het leven van het tienermeisje Rosa. Zij ging door allerlei moeilijke belevenissen en beschreef dit in haar boeken. Francine Oomen heeft talloze boeken geschreven over het leven van Rosa waarin ze struggelden met de puberteit. Inmiddels is Rosa, net als velen lezers, geen puber meer. En hier wist de schrijfster goed op in te spelen. Francine maakte vorige zomer bekend dat ze een nieuw boek uit ging brengen, maar dan anders. Het zal nog steeds een Hoe Overleef Ik? boek worden zoals we gewend zijn alleen dan voor volwassenen, want dat zijn we inmiddels.
Francine liet dit weten door middel van een TikTok-video. Ja, ook zij gaat met de tijd mee. “Ik heb besloten om een nieuw Hoe Overleef Ik -boek te schrijven. Deze keer gaat het niet over Rosa in de puberteit, maar over Rosa en haar vrienden tussen de twintig en de dertig. Dat is de leeftijd die de Hoe Overleef Ik -lezers nu hebben, en dat is best wel een heel ingewikkelde periode”, vertelde de schrijfster toen in de video.

Podcast

Francine gaat dus met de tijd mee. Dat blijkt maar weer uit haar nieuwe idee, want er komt een podcast van de populaire boekenserie. Elke week zal er een nieuwe aflevering online komen die gericht is op het leven van een volwassenen. Ook dit maakte de schrijfster onlangs bekend via een video op TikTok.
Enne, wij hebben goed nieuws, want de aller eerste aflevering is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify. Dus waar wacht je nog op? Haal je jeugdsentiment naar boven en beluister wat Rosa nu allemaal mee maakt in haar leven. We weten zeker dat het relatable is.