susanna klibansky reactie kijkers

Reactie van Susanna Klibansky in The Real Housewives laat kijkers gieren

Fun & Living07 dec 2023, 16:34 doorRoos Hooijer
Dat de ladies van The Real Housewives of Amsterdam elkaar niet meer kunnen luchten of zien, is wel duidelijk. In de nieuwste aflevering zien we dat het niet botert tussen Susanna en Tamara – en dat vinden kijkers om te gieren.
susanna klibansky reactie kijkers
Bron: The Real Housewives of Amsterdam

The Real Housewives of Amsterdam

Wie is er geen mega fan van de Videoland-show The Real Housewives of Amsterdam ? De serie volgt zes van die ultrarijke, glamorous dames: Cherry-Ann Person, Djamila Celina , Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Tamara Elbaz en Susanna Klibansky. Wij mogen smullen van hun exclusieve boottochtjes, shoptripjes en uitgebreide shopsessies.
Maarre, het gaat niet alleen om de glitter en glamour. The Real Housewives of Amsterdam staan net zo goed bekend om hun intense confrontaties, scherpe opmerkingen en dat constante gekibbel tussen die huisvrouwen. Het is gewoon een soort schuldig genoegen waar Nederland geen genoeg van krijgt. Kortom, een show die je echt niet mag missen als je houdt van een beetje entertainment met een flinke shot drama.

Drama tussen Susanna en Tamara

Sinds nieuwkomer Tamara Elbaz in het programma zit, is het duidelijk dat zij en Susanna Klibansky niet boteren. Tamara is recht voor z'n raap, maar Susanna vindt dit onnodig. Zij vindt dat je niet al je meningen uit hoeft te spreken, al helemaal niet wanneer het een ander kan kwetsen. Hoe dan ook: de twee don't think alike, en dat zorgt voor irritaties.
In de nieuwste aflevering van The Real Housewives is te zien dat de dames een verkleedfeestje hebben. Terwijl de vrouwen aan hun drankje nippen, wordt er behoorlijk gekibbeld. Zo horen we Maria zeggen: "Waar is Djamila?" Terwijl de rest rondkijkt en afwacht, trekt Tamara haar mond op en zegt: "Mis je haar? Ik niet hoor."
Het duurt vervolgens even tot het kwartje bij de rest begint te vallen, waarna Susanna met een keiharde comeback komt. "Dat is niet aardig, maar iedereen weet dat jij onaardig bent", begint Susanna. "En daarom heb je ook zoveel vrienden", grapt ze sarcastisch.
In de comments gaat het al gauw los en zijn mensen keihard aan het lachen om de onverwachtse comeback van Susanna. "Ik vind Susanna echt leuk als ze van dr af bijt ?", "HAHA Susanna maakt een gemene opmerking en opeens is het niet oke, maar Tamara en Maria mogen alles flikken? Ja dag!", "Team Susanna purrr", reageren kijkers. De lachende emoji voert de boventoon – en daar zijn wij het helemaal mee eens. Want even serieus, hoe hilarisch is (en blijft) dit programma? Laten we duimen dat er een derde seizoen van de serie komt.