untitled design 50

Dit is waarom je een WhatsApp-groep met jezelf moet aanmaken

Fun & Living13 sep 2022, 14:18 doorAurora Ferrari
Wacht, wat? Ja, je hebt het goed gelezen. Een WhatsApp groep met jezelf. En wij vertellen je waarom!
untitled design 50 1
Bron: Pexels

WhatsApp is je beste vriend

Ben je boos of verdrietig? Of ben je simpelweg gefrustreerd en heb je even niemand om tegenaan te lullen? App het eruit. Nu denk je wel dat dit hartstikke stom klinkt, maar sterker nog: het is ontzettend handig! Het is nou niet dat WhatsApp je belachelijk gaat maken. En jij jezelf evenmin.

Ciao, adios, I'm done

Vergeet We Transfer, OneDrive en Google Foto's want dit is stukken makkelijker. Gooi binnen no-time je documenten, foto's en andere troep in die groepsapp en voilà... in een handomdraai heb jij alles op een ander apparaat. Dus van je telefoon naar je laptop, of gewoon andersom. Dat is pas praktisch denken!

Post-it notes

In je persoonlijke groepsapp kun je het allemaal kwijt. Dus ook je afspraken, je boodschappenlijstje en andere onzinnige dingen die je toch wilt opschrijven. Lekker makkelijk, heb je dat allemaal in een app staan. De verleiding begint steeds groter te worden om een groep met jezelf aan te maken, niet waar?

Generale repetitie

Die spannende lap tekst waar je uitgebreid uitlegt waarom het tussen jullie niet langer gaat werken. Nee grapje, dat moet je maar in real life doen. Maareee, als je het toch wilt doen... doe het dan slim. Iedereen heeft zo'n tekst in z'n notities voorbereid maar als je het gelijk in je WhatsApp-groep gooit, weet je meteen hoe het er uit ziet in een chat. En dan is het tijd om dat appje echt te sturen. Succes!

Maar hoe maak ik zo'n groep?

We wisten wel dat je zo ver zou komen, je wilt zo'n groep maken! En wij weten precies hoe je dat moet doen. Maak een nieuwe groep aan zoals normaal, en voeg één iemand toe. Het maakt niet heel veel uit wie, want uiteindelijk gooi je ze er net zo hard uit. Een tip: geef je groep één letter. Zodra je de groep hebt aangemaakt kan je namelijk meteen typen: "Oops, sorry ging verkeerd!" En je gooit de persoon zo snel mogelijk de groep uit. En there it is, je eigen WhatsApp groep. Veel plezier!